Apple QuickTake 100: Review-ul Camerei Digitale Apple

Apple QuickTake 100 este una dintre camerele digitale vandute de catre compania Apple, ea fiind prezentata intr-un review care ne readuce in atmosfera anului 1994.

Apple QuickTake 100 camera digitala

Apple QuickTake 100 este o camera digitala lansata de catre compania Apple in anul 1994 pentru cei dornici sa faca poze pe care mai apoi sa le descarce in propriile Mac-uri. Desi semana mai mult cu un binoclu, aceasta camera avea dimensiuni normale pentru acea perioada, insa ea nu a avut chiar atat de mult succes, fiind lansata si in perioada in care Steve Jobs nu facea parte din companie.

Mai jos aveti un review facut de catre o persoana care a intrat in posesia acestei camere, el incercand sa ne prezinte cum ar fi aratat un review pentru ea daca era facut in 1994. Privind software-ul disponibil la acea vreme pentru produsele Apple, e clar cat de mult au evoluat lucrurile pana in prezent, mai putin filosofia de a tine totul intr-un sistem inchis.

Camera digitala Apple QuickTake 100 avea o rezolutie de 0.31 megapixeli si era capabila sa faca poze la rezolutia de 640 x 480 pixeli, cam in standardele normale pentru acea vreme. Compania Apple a creat si un software special pentru camera si Mac-uri, astfel incat pozele sa poata fi descarcate, iar unele functii sa fie controlate de pe calculatoare.

Voi ce parere aveti despre Apple QuickTake 100 ?

Articolul precedentiOS 11.3 Public Beta 3 a fost Lansat pe iPhone si iPad
Articolul următoriOS 11.2.6 si Primele Probleme pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.