Apple CONFIRMA Doua NOI Modele ale iPad

Apple a confirmat lansarea a doua noi modele ale iPad, compania americana inregistrandu-le deja in Europa inaintea prezentarii, deci lansarea va avea loc curand.

apple modele ipad

Apple a confirmat astazi lansarea a doua noi modele ale iPad, compania americana facand asta dintr-o obligatie a legislatiei care prevede inregistrarea dispozitivelor electronice cu sisteme de criptare. Vorbim despre doua nou tablete care ruleaza iOS 11 si au identificatoarele A1954 si A1893, acestea nefiind in momentul de fata in vanzare la compania americana.

Inregistrarea celor de la Apple este vizibila mai jos, altele similare fiind facute de catre cei de la Apple inainte de a fi lansate iPhone 7, AirPods, sau noi modele ale MacBook. Avand in vedere ca aceleasi inregistrari au confirmat in trecut lansarea de noi produse ale companiei Apple, este foarte clar ca vorbim acum despre noi modele ale iPad pe care cei din Cupertino intentioneaza sa le lanseze.

Inregistrarile similare au aparut in mod public cu aproximativ doua saptamani inainte ca produsele sa fie lansate in evenimente dedicate, asa ca putem astepta lansarea noilor tablete iPad in martie. Zvonuri aparute in saptamanile trecute confirmau faptul ca Apple intentiona sa lanseze noi modele ale iPad si un nou model al iPhone SE in martie, iar aceste inregistrari cam confirma asta.

apple ipad 2018

Din pacate este foarte posibil ca aceste modele ale iPad sa nu fie cele cu Face ID si design modificat, pe care le-am avut zvonite pana in prezent, ci doar un update pentru modelul lansat in 2017. Apple a lansat anul trecut o versiune ieftina a iPad, iar acum ar putea lansa o actualizare pentru acea serie, deci nu ar trebui sa ofere nimic cu adevarat substantial.