iOS 11.2.6 si Primele Probleme pe iPhone

iOS 11.2.6 are primele probleme raportate de catre utilizatorii iPhone, compania Apple parand sa fi si stricat cate ceva in loc sa repare toate defectele.

iOS 11.2.6 Probleme iPhone

iOS 11.2.6 a fost lansat ieri dimineata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar astazi avem si primele plangeri din partea utilizatorilor privind probleme sale. Mai exact, se pare ca unii dintre utilizatorii iOS 11.2.6 care folosesc si o pereche de casti AirPods, pentru a asculta muzica, au sesizat faptul ca ele nu mai functioneaza chiar atat de corect.

iOS 11.2.6 pare sa fia dus probleme mari pentru castile AirPods ale utilizatorilor, unii raportand faptul ca nu mia pot folosi corect butoanele de control ale castilor Apple. In cazul altor utilizatori care au instalat iOS 11.2.6 vorbim despre probleme cu redarea sunetelor, mai exact functia stereo dispare, iar una dintre casti reda sunetele care ar trebui sa fie redate de catre cealalta.

iOS 11.2.6 genereaza probleme cu unele casti AirPods

iOS 11.2.6 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva probleme ale iPhone si iPad, insa se pare ca aduce altele pentru cei care au casti AirPods. Rezolvarea pentru aceasta problema este totusi destul de simpla, stergerea castilor din iPhone-urile care au iOS 11.2.6 si reconectarea cu refacerea setarilor parand sa rezolve toate problemele pentru multi.

iOS 11.2.6 nu are deocamdata alte probleme deosebite raportare, insa nu este exclus ca alte plangeri sa apara in perioada urmatoare, avand in vedere ca actualizarea abia a fost lansata. iOS 11.2.6 este o actualizare intermediara oferita pentru a rezolva o problema serioasa a iPhone, Apple Watch si Mac, iOS 11.3 urmand a fi lansat luna viitoare de catre Apple.