Facebook Messenger are o Noua Functie de Azi

Facebook Messenger are o noua functie disponibila de astazi pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind anuntata de catre americani

Facebook Messenger functie apeluri video iphone android

Facebook Messenger are disponibila o noua functie incepand de astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana oferind-o pentru utilizatorii sai chiar din acest moment, daca sunt interesati sa o foloseasca. Mai exact, Facebook Messenger are implementata o noua metoda de a initia apeluri video in grup de pe toate tipurile de produse electronice prin care pot fi efectuate asemenea tipuri de apeluri in momentul de fata.

Facebook Messenger a implementat un nou buton care simplifica adaugarea de persoane in cadrul unui apel video pentru a face un apel video in grup intre mai multe persoane atunci cand dorim sa facem asta. Un simplu buton cu iconita + este vizibil in interfata aplicatiei pentru a adauga la acel apel video oricate persoane dorim din lista noastra de prieteni, astfel ca putem purta conversatii cu oricine dorim, oricand avem chef de acest lucru.

Facebook Messenger are o noua functie de azi

Facebook Messenger face tot procesul extrem de simplu, astfel incat apelul video initial nu este intrerupt pentru ca cel nou sa fie initiat, asa ca persoana cu care vorbim nu va fi afectata de aceasta schimbare. Facebook Messenger permite in continuare folosirea de filtre chiar si cand vorbim cu mai multe persoane simultan, deci vorbim despre o functionalitate pe care utilizatorii o vor aprecia, mai ales ca ea este ceruta de ceva timp de catre multe persoane.

“Let’s say you’re chatting with your mom on a video call in Messenger to wish her happy birthday, and you want to add your sister and brother in to join the fun — we just made it super easy. We’re excited to share a small new feature that will hopefully have a big impact to make your video and audio chats easier and faster than ever.”

Facebook Messenger anuntase in cursul lunii ianuarie ca intentioneaza sa implementeze o serie de functii noi pentru apelurile video in cadrul retelei sale de mesagerie si iata ca ele incep sa fie oferite pentru cei interesati. Facebook Messenger a implementat aceasta schimbare intr-o noua versiune a aplicatiei care ar trebui sa fie disponibila pentru instalare in cursul orelor urmatoare atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele Android, deci nu veti avea mult de asteptat dupa ea.