Apple Anunta o Noua Schimbare pentru AppStore

7

apple schimbare appstore capturi ecran

Compania Apple a anuntat in aceasta seara o noua schimbare pentru AppStore pe iPhone, iPad, Apple Watch si Apple TV, totul fiind oferit pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti. Mai exact, compania Apple sustine ca dezvoltatorii de aplicatii pot publica acum pana la 10 capturi de ecran pentru fiecare iDevice pe care pot fi instalate aplicatiile din AppStore.

Apple limita pana acum capturile de ecran la maxim 5 pentru fiecare iDevice, insa de acum dezvoltatorii pot publica maxim 10, schimbarea fiind una de bun augur. Practic, aplicatiile pentru iPhone, iPad si Apple Watch pot avea pana la 30 de capturi de ecran publicate de catre dezvoltatori, in timp ce aplicatiile pentru Mac pot avea pana la 5.

Apple le permite dezvoltatorilor sa afiseze mai multe functii ale aplicatiilor pe care le dezvolta pentru produsele celor din Cupertino, schimbarea fiind una de bun augur. Apple permite deasemenea afisarea a pana la 3 clipuri video de preview pentru aplicatiile care sunt publicate in AppStore, deci utilizatorii pot vedea o multitudine de informatii pentru aplicatii.

“You can now display up to 10 screenshots on your product page on the App Store for iPhone, iPad, Apple Watch, and Apple TV, to show customers more of your app’s experience.”