Prima Pagina Apple Apple Anunta o Noua Schimbare pentru AppStore

Apple Anunta o Noua Schimbare pentru AppStore

apple schimbare appstore capturi ecran

Compania Apple a anuntat in aceasta seara o noua schimbare pentru AppStore pe iPhone, iPad, Apple Watch si Apple TV, totul fiind oferit pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti. Mai exact, compania Apple sustine ca dezvoltatorii de aplicatii pot publica acum pana la 10 capturi de ecran pentru fiecare iDevice pe care pot fi instalate aplicatiile din AppStore.

Apple limita pana acum capturile de ecran la maxim 5 pentru fiecare iDevice, insa de acum dezvoltatorii pot publica maxim 10, schimbarea fiind una de bun augur. Practic, aplicatiile pentru iPhone, iPad si Apple Watch pot avea pana la 30 de capturi de ecran publicate de catre dezvoltatori, in timp ce aplicatiile pentru Mac pot avea pana la 5.

Apple le permite dezvoltatorilor sa afiseze mai multe functii ale aplicatiilor pe care le dezvolta pentru produsele celor din Cupertino, schimbarea fiind una de bun augur. Apple permite deasemenea afisarea a pana la 3 clipuri video de preview pentru aplicatiile care sunt publicate in AppStore, deci utilizatorii pot vedea o multitudine de informatii pentru aplicatii.

“You can now display up to 10 screenshots on your product page on the App Store for iPhone, iPad, Apple Watch, and Apple TV, to show customers more of your app’s experience.”

 • Srb Srb

  Superb
  Asteptam si google sa copieze

 • Daniel Razvan

  Asta da, e de bun augur !!!

 • V.P

  La cum arata acum AppStore nu e nimeni prost sa copieze .

 • Srb Srb

  arata superb app store…cumpara un iphone si o sa vezi
  playstore ala asa cum e si numele e placut de adolecenti, la fel ca si numele

 • V.P

  Apple Store nu mai este atat de ordonat ca inainte , se vede cu ochiul liber ca au incarcat la greu imagini si informatii despre aplicatii .
  Play Sore ?? Nu ma intereseaza astfel de comparatii , eu stiu una si buna , Apple Store nu mai este chiar atat de intuitiv .

 • Srb Srb

  arata frumos este ordonat pe aplicatiile main…review sunt in sfarsit cum trebuie.Totul este intuitiv dar trebuie sa il folosesti destul de des ca sa il intelegi…dar nah daca nu il folosesti pt ca are un pret…

 • V.P

  Tot la bani ajungem , daca mie nu imi place formatul asta obositor nu inseamna ca nu am bani de aplicatii , din 2008 tot cumpar aplicatii din AppStore , bine pe vreme aia nu stiai tu ce e ala Apple Store .

 • Srb Srb

  pai totul costa in lumea asta…..in 2008 posibil ca aveam nokia arte tu aveai un plastic fie el iphone cu 100 aplicatii in app store…dar sunt sigur ca la ce sarac esti nu ai cumparat mai mult de 10 aplicatii in viata ta

 • V.P

  Cand eu cumparam IGo my way din AppStore tu slaveai o mizerie de telefon scump de la Nokia .
  Super tare ,, inca de atunci simteai nevoia sa ne arati ca esti bogat , bineinteles ca telefonul trebuie sa confirme ca intr-adevar tu chiar esti un barbat bogat ,, dati-va la o parte sclavi saraci , trece Srb 🤣🤣

 • Srb Srb

  Cum sa va arat cati bani am cand nici nu eram pe aici?!
  Cum ziceam ai cumparat o aplicatie

 • V.P

  Una de 80€ ;))).

 • Srb Srb

  WOW