Apple Lanseaza Apple Pay Cash in noi Tari Europene

Apple a lansat Apple Pay Cash in noi tari europene incepand de astazi, utilizatorii avand posibilitatea de a configura sistemul pe telefoanele iPhone.

Apple Pay Cash Tari Europene

Apple a inceput astazi sa extinda disponibilitatea Apple Pay Cash in noi tari europene, sistemul de plati mobile aparand in telefoanelor unor utilizatori din tari unde platforma nu era oferita. Mai exact, vorbim despre Marea Britanie Irlanda si Spania, utilizatorii din aceste tari confirmand faptul ca Apple Pay Cash a devenit activ in telefoanele lor si permite configurarea in acest moment.

Compania Apple nu a anuntat Spania si Irlanda printre tarile in care Apple Pay Cash urma sa fie lansat, Tim Cook confirmand doar faptul ca Brazilia va avea platforma disponibila in 2018. Compania Apple a lansat Apple Pay Cash impreuna cu iOS 11.2, insa iata ca incepe deja sa extinda functia la utilizatorii care pot folosi Apple Pay si in Europa in acest moment.

Apple Pay Cash este un sistem de transfer de bani intre utilizatori folosind platforma iMessage a companiei Apple, insa doar utilizatorii Apple Pay au optiunea de a il utiliza. Compania Apple a lansat initial Apple Pay Cash intr-un numar foarte limitat de tari, asa ca extinderea sa la altele noi este surprinzatoare, dar probabil este in plan de ceva timp.

Apple Pay Cash europa

Apple Pay Cash activat abia acum pentru utilizatori in iPhone va fi utilizabil abia din zilele urmatoare, dar cel mai probabil fara o activare prealabila facuta la vreo banca. Acum daca va intrebati cand ar urma sa fie lansat Apple Pay si in Romania, revin cu acelasi raspuns de acum cateva zile, o data posibila nefiind anuntata de catre cineva pana acum.