iOS 11.2. Apple Pay Cash a fost Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 are Apple Pay Cash disponibil incepand de noaptea trecuta pentru utilizatorii din lumea intreaga, noua functie fiind oferita in premiera de Apple.

iOS 11.2 are Apple Pay Cash disponibil incepand de noaptea trecuta pentru iPhone si iPad, noul serviciu al companiei Apple permitand efectuarea de plati mobile folosind Apple Pay si iMessage. Apple a anuntat lansarea Apple Pay Cash inca din iunie, insa iata ca abia in decembrie este disponibil sistemul, dar numai in tarile care au Apple Pay.

iOS 11.2 are Apple Pay Cash disponibil sub forma unei aplicatii existente in aplicatia Mesaje, Messages, utilizatorii putand-o folosi pentru plati mobile. Apple Pay Cash este gandit pentru a facilita transferurile de bani in iOS 11.2, sumele primite de catre utilizatori putand fi pastrate in Apple Pay pentru plati viitoare, sau retrase in conturile bancare atasate.

iOS 11.2 ofera Apple Pay Cash deocamdata doar pentru americani, compania Apple avand nevoie de autorizatii inainte de a putea extinde disponibilitatea si in alte tari de pe planeta. Acest lucru este necesar pentru ca Apple Pay Cash faciliteaza transferurile gratuite de bani intre utilizatori prin sistem, insa atunci cand se retrag bani din conturi se aplica un comision de 3% pe suma, ele fiind limitate la 3000 de dolari.

iOS 11.2 nu va avea Apple Pay Cash in Romania, insa cred ca nici iOS 12 nu va aduce Apple Pay in Romania, asa ca nu trebuie sa ne facem sperante in legatura cu lansarea acestui sistem. Compania Apple a extins extrem de greu disponibilitatea Apple Pay Cash in diverse tari de pe glob, asa ca nu stiu daca in urmatorii ani vom avea sistemul disponibil.