Samsung Galaxy S9 e Comparat cu iPhone X intr-un Prim Concept

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar astazi intr-un concept care are menirea de a ne arata care vor fi diferentele dintre cele doua omdele de telefoane mobile premium.

Samsung Galaxy S9 comparat iPhone X

Samsung Galaxy S9 apare astazi intr-un concept foarte interesant care il arata intr-o comparatie cu iPhone X pentru a ni se arata diferentele dintre cele doua telefoane. Conceptul pentru Samsung Galaxy S9 este realizat in baza imaginilor de inalta rezolutie cu telefonul care au aparut pe internet in ultimele zile, iPhone X fiind lansat de ceva vreme.

Samsung Galaxy S9 va avea un design diferit fata de cel al iPhone X, dupa cum prea bine stiti deja, deci putem vedea in avans cum vor arata viitoarele 6 luni ale pietei smartphone. Ca sa fiu complet sincer, Samsung Galaxy S9 fara decupaj arata mai bine in ceea ce priveste partea superioara a panoului frontal, insa in rest design-ul iPhone X mi se pare a fi superior.

Samsung Galaxy S9 comparat iPhone X 7

37 COMENTARII

  1. Mult mai frumos S9 , simetric , totul in carcasa, design simplu dar elegant si sofisticat , atenție maxima la detalii , totul la liniuta aliniat
    Cat in privinta OS ului depinde de fiecare

  2. Puteau opta la Samsung sa mearga cu ecranul jos pana in capat ca la iPhone chiar daca nu era simetric la ambele capete,ar fi aratat genial.

  3. Eu nu reușesc să înțeleg care e rostul “colturilor”alea atât de rotunjite pe care le promovează Samsung încă de la ediția trecută…ok,au ecran curbat pe părți,dar de ce au trebuit să îl lase și fără colțuri?P.S. aștept telefonul cu ecran pe toată fața telefonului.

  4. “Zmar’foanele” ? sunt precum femeile: unele blonde, altele roscate, unele mai scunde, altele mai inalte, unele cu pielea mai inchisa, altele mai palide, unele mai subtiri, altele mai plinute – toate cu frumusetea lor. Iphone X insa este nimic altceva decat un “travestit”: totul e foarte frumos la el, atata doar ca are… Decupajul. Un fel de masdrug in loc de pasarica ? Iar umflatura aia nu e nimic altceva decât un “dos” păros. Care bărbat preferă o… “bărbată” ? faină în locul unei femei – fie ea nu foarte arătoasă ? – poate fara probleme sa accepte decupaje si bolfe la un telefon. “Mie-mi place femeile si ele mă iubește pe mine.” ?

  5. Apropo de asta,mi-am adus aminte de un banc,iPhone X e ca “femeia” asta din banc.
    Un tip ajunge in Las Vegas , merge la casino si castiga intr-o noapte 200.000 de dolari. I se ofera un apartament pentru o noapte cu speranta ca va fi tentat sa joace din nou si va pierde toti banii. In timp ce admira pe fereasta privelistea minunata ii vine ideea de a imparti cu cineva acea noapte speciala. Cheama baiatul de servici si ii cere sa ii faca rost de cea mai buna gagica din tot orasul. Dupa un timp la usa apare o femeie de toata frumusetea. Barbatul o masoara din cap pana in picioare si o intreaba:
    – Cat ma costa ca sa imi faci o l*ba?
    – 500 de dolari.
    – Cat?? Dar e al naibii de scump…
    Tipa se apropie de fereasta si ii raspunde:
    – Uite, vezi mallul acela? Am 3 magazine de haine de firma. Le-am deschis cu ajutorul banilor pe care i-am castigat facand ceea ce imi ceri tu. Ar trebui sa ma pricep foarte bine, nu crezi?
    Tipul sta putin si se gandeste, apoi accepta si ii da banii. Dupa o jumatate de ora, tremurand din toate incheieturile, spune:

    – Asta a fost cea mai buna partida de l*ba pe care am trait-o in viata mea! Cat ceri pentru s3x 0ral?
    – 5.000 de dolari.
    – Cat?? E prea scump!
    Femeia se apropie din nou de fereastra si ii arata o cladire:
    – Uite vezi hotelul acela? E al meu. Eu l-am ridicat cu banii pe care i-am castigat facand s3x 0ral. Ar trebui sa ma pricep foarte bine, nu crezi?
    Tipul accepta.
    Dupa o ora, epuizat, alb la fata, cu ochii scosi din orbite, transpirat si tremurand tot spune:
    – A fost cel mai tare s3x 0ral din toata viata mea! Spune-mi, cat ceri pentru s3x normal?
    – Dragul meu, daca as fi avut va gin as fi fost stapana orasului…

  6. In privinta OS e clar ca android are 10 ani in fata ios…ce vb aici..ios a ramas in 2013…pe cand android are zece mii de functii care merg pe telefon..

  7. Am iPhone 8 , însă recunosc ca îmi doresc iPhone X , este tel cel mai complet din toate pct de vedere . iPhone are acel ceva ce Samsung nu va avea niciodată, și nici-un android nu va avea .