Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Imaginile cu Noul Design

Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Imaginile cu Noul Design

Samsung Galaxy S9 are imagini de inalta rezolutie cu noul design prezentate inainte ca telefonul mobil sa fie lansat de catre compania Samsung, design-ul fiind impresionant.

Samsung Galaxy S9 design imagini

Samsung Galaxy S9 se apropie de prezentarea oficiala, iar astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini de inalta rezolutie care dezvaluie cum va arata viitorul telefon mobil al companiei coreene cand va fi lansat. Imaginile au fost publicate in cursul noptii trecute si confirma zvonurile aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S9, insa in anumite cazuri vorbim si despre dezamgiri, pentru ca schimbarile sunt foarte putine pentru model.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 4

Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare de catre cei de la Samsung in nu mai putin de 4 versiuni diferite de culori, iar in acest articol avem prezentate doua dintre ele, iar fanii vor fi cu siguranta entuziasmati de design. Pana acum am vazut, in principal, imagini de rezolutie slaba cu Samsung Galaxy S9, iar acest leak ne arata o imagine mult mai clara cu privire la ceea ce urmeaza sa fie prezentat pe 25 februarie de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 2

Samsung Galaxy S9 – imagini de inalta rezolutie cu noul design

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 1

Samsung Galaxy S9 va fi un telefon cu un design premium, va arata foarte bine, iar chiar daca schimbarile pentru design vor lipsi, lumea il va cumpara oricum pentru ca vrea sa se bucure de schimbarile pregatite de catre Samsung. Fata de modelul lansat anul trecut, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba cititorul de amprente si flash LED-ul pozitionate diferit, marginile ecranului urmand a fi curbate mai mult spre exterior, modificarile fiind interesante.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie

Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala integrata anul acesta, deci aici vorbim despre o schimbare majora, dar dincolo de aceste diferente nu va exista nimic substantial pentru noua serie de telefoane mobile. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat duminica la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care va avea loc in Barcelona inainte ca Mobile World Congress 2017 sa inceapa, foarte multi fani ai Samsung asteptandu-l cu mare interes.

 • george

  Nu inteleg de ce folosesti “oficial” sau “oficial confirmat” cand e vorba de leak-uri , zvonuri , susanale .
  Eu inteleg ca oficial e cand sursa e Samsung , un retailer, sau o autoritate de aprobare care face anuntul public.
  Frumos telefon . O sa fie tot asa lunguiet ca S8 , sau proportiile se schimba un pic ?

 • Srb Srb

  pai intrebi cum va fi dar pui in discutie “confirmarea” ?
  Dupa cum vezi nu va mai fi simetric sus si jos…partea de sus fiind mai groasa
  Probabil in loc de 149mm lungime va avea 146 cred

 • george

  Reies dimensiunile din confirmarea asta “oficiala” sau macar din articol ?

 • Merlin

  Praf!

 • Dan Mihai

  Arată de 1000 de ori mai misto decât iPhone kiX

 • V.P

  Fara discutii este mult mai rafinat decat iPhone X .
  Foarte frumos .

 • Dan Mihai

  Mda, mi-e un pic ciuda ca nu am așteptat și mi-am luat X. Măcar am animoji 🙄

 • Merlin

  Sa ne radem nitel! 😂

 • V.P

  Daca nu ai probleme cu ochii din cauza ecranului e super si iPhone X .

 • No way

  Nice

 • Dan Mihai

  N-am observat, oricum nu stau atat de mult pe el încât sa ma doară ochii. Chestia ciudata, pe care-am observat-o și care chiar ma deranjează, e calitatea apelurilor. Și FaceTime se aude mai prost. Sper ca nu e doar la al meu, ca n-am chef sa mi-l schimbe cu unul refurbished.

 • standorel1227

  S8 mai scump. Nu îmi place deloc “chestia”aia pe spate mai ales la s9 plus. Trebuia să pună flash-ul intre camere și să scoată senzorul ăla, cine îl folosește?

 • Alin

  Eu folosesc des senzorul de amprenta la s8 dar e cam urata rama aia de la camera la s9, la s8 ies direct din capac dar totusi fata de camera de la x care zici ca e o tumora are mai mult stil