Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Imaginile cu Noul Design

Samsung Galaxy S9 are imagini de inalta rezolutie cu noul design prezentate inainte ca telefonul mobil sa fie lansat de catre compania Samsung, design-ul fiind impresionant.

Samsung Galaxy S9 design imagini

Samsung Galaxy S9 se apropie de prezentarea oficiala, iar astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini de inalta rezolutie care dezvaluie cum va arata viitorul telefon mobil al companiei coreene cand va fi lansat. Imaginile au fost publicate in cursul noptii trecute si confirma zvonurile aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S9, insa in anumite cazuri vorbim si despre dezamgiri, pentru ca schimbarile sunt foarte putine pentru model.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 4

Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare de catre cei de la Samsung in nu mai putin de 4 versiuni diferite de culori, iar in acest articol avem prezentate doua dintre ele, iar fanii vor fi cu siguranta entuziasmati de design. Pana acum am vazut, in principal, imagini de rezolutie slaba cu Samsung Galaxy S9, iar acest leak ne arata o imagine mult mai clara cu privire la ceea ce urmeaza sa fie prezentat pe 25 februarie de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 2

Samsung Galaxy S9 – imagini de inalta rezolutie cu noul design

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie 1

Samsung Galaxy S9 va fi un telefon cu un design premium, va arata foarte bine, iar chiar daca schimbarile pentru design vor lipsi, lumea il va cumpara oricum pentru ca vrea sa se bucure de schimbarile pregatite de catre Samsung. Fata de modelul lansat anul trecut, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba cititorul de amprente si flash LED-ul pozitionate diferit, marginile ecranului urmand a fi curbate mai mult spre exterior, modificarile fiind interesante.

Samsung Galaxy S9 imagini inalta rezolutie

Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala integrata anul acesta, deci aici vorbim despre o schimbare majora, dar dincolo de aceste diferente nu va exista nimic substantial pentru noua serie de telefoane mobile. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat duminica la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care va avea loc in Barcelona inainte ca Mobile World Congress 2017 sa inceapa, foarte multi fani ai Samsung asteptandu-l cu mare interes.