Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Primele Comparatii

Samsung Galaxy S9 apare in primele comparatii in compania iPhone X, ele aratandu-ne care sunt diferentele dintre cele doua telefoane mobile ale momentului.

Samsung Galaxy S9 comparatie iphone x

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar in primele comparatii care incearca sa ne arate diferentele principale dintre cele doua smartphone-uri de top. Vorbim despre telefoanele mobile care se vor lupta in urmatoarele luni pentru atentia lumii intregi, Samsung Galaxy S9 si iPhone X, primul fiind cel mai asteptat smartphone Android, al doilea ce mai popular smartphone al momentului.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt telefoanele pe care toata lumea le va urmari in urmatoarele luni, iar dupa cum puteti vedea, Samsung s-a distantat mult de imaginea de copiator. Samsung Galaxy S9 nu are un design care sa semene cu cel al iPhone X, asa cum telefonul Apple are un design diferit fata de cel al produsului companiei coreene.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt usor de recunoscut oriunde s-ar afla, atat din fata, cat si din lateral, sau din spate, iar acest lucru este foarte bun pentru toata lumea. Samsung Galaxy S9 are acum o misiune extrem de dificila in fata, deoarece va trebui sa intreaca iPhone X in vanzari in multe piete, dar ramane de vazut daca va si reusi.