Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Primele Comparatii

Samsung Galaxy S9 apare in primele comparatii in compania iPhone X, ele aratandu-ne care sunt diferentele dintre cele doua telefoane mobile ale momentului.

Samsung Galaxy S9 comparatie iphone x

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar in primele comparatii care incearca sa ne arate diferentele principale dintre cele doua smartphone-uri de top. Vorbim despre telefoanele mobile care se vor lupta in urmatoarele luni pentru atentia lumii intregi, Samsung Galaxy S9 si iPhone X, primul fiind cel mai asteptat smartphone Android, al doilea ce mai popular smartphone al momentului.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt telefoanele pe care toata lumea le va urmari in urmatoarele luni, iar dupa cum puteti vedea, Samsung s-a distantat mult de imaginea de copiator. Samsung Galaxy S9 nu are un design care sa semene cu cel al iPhone X, asa cum telefonul Apple are un design diferit fata de cel al produsului companiei coreene.

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt usor de recunoscut oriunde s-ar afla, atat din fata, cat si din lateral, sau din spate, iar acest lucru este foarte bun pentru toata lumea. Samsung Galaxy S9 are acum o misiune extrem de dificila in fata, deoarece va trebui sa intreaca iPhone X in vanzari in multe piete, dar ramane de vazut daca va si reusi.

38 COMENTARII

  1. După strict parerea mea S9 este superior aproape la tot lui iX , dar acum depinde de fiecare ce alege pt ca cele 2 smartphone uri au OS uri diferite , implicit ecosisteme diferite , corespunzând unor nevoi diferite

  2. “Invisible details make the difference “ spuse Samsung… si lumea se intreba de ce nu a scchimbat Apple design ul de la Iphone 6 la Iphone 8…
    Lasand ironiile deoparte S9 vine cu cea mai buna camera de pe un smartphone dar cam atat. Este suficient pentru cineva care are S8 sa faca upgrade? Probabil ca nu

  3. revino-ti e 2018. cersitul nu ti va aduce aifon x. poate iti arunca si tie zaoan cate un telefon folosit de el 2 ani. abia in 2019 prin decembrie, o sa vezi si tu iph x. ne omori zilnic. pacat ca esti omul de casa al aluia si te lasa sa injuri si sa vorbesti ce vrei tu, doar ca sa creezi controverse si sa faca lumea trafic. adica pt el…. bani. pt tine….oscioare aruncate la misto…

  4. Si cu cel mai bun ecran , cu unul din cele mai bune procesoare , difuzoare stereo + multe alte funcții care nu sunt disponibile pe celelalte din urmă, DAR nu este suficient pentru a face trecerea de la S8 sau N8 ….poate cei cu S6 , S7 / Edge , sau de pe alte branduri
    S10 va fii adevarata evoluție sănătoasă
    Apple nu a schimbat designul de la 6 din comoditate , din zgarcenie ca iese mai ieftin , ca va lansa X si sa nu “risipească malaiul” si pe celelalte (era suficient ca unul sa aiba design nou ) + ca aproape toate design urile posibile au fost folosite , fiind foarte greu să faci unul nou si frumos pe deasupra ca sa te diferențiezi de restul

  5. Iphone are stereo speakers de la iphone 7. Si sincer mi se pare hidios androidul ala. Daca stergi pozele la huawei P9, nu are un folder deleted ca la iphone. Am incercat cu nush ce softuri de rootare a telefonului sa le recuperez. Au aparut alte n foldere. Nu mai recunostea galeria pozele “recuperate” redimensionate la 30kB. E o nebunie de te doare mintea. Fiecare aplicatie cu folderul ei. Dupa ce stergi aplicatii, folderele raman cu fisiere degeaba. Un user normal nu stie dupa un timp ce folder mai e bun si care nu. E fucked up rau de tot.

  6. Povestea cu folderele este valabilă și pe ios, singura diferența este ca nu ai acces la ele. Ca și pe android fiecare aplicație își face folder separat și când stergi aplicația folderul respectiv rămâne în telefon. Există totuși o opțiune, cam ascunsă ce-i drept, prin care poți șterge acele foldere insa daca nu ma insel ea a fost introdusă abia în ios 10. La faza cu un folder deleted ai dreptate insa depinde de implementarea aplicației Galerie a fiecărei companii în parte, Huawei poate ca nu are un asemenea folder iar Samsung sau Pixel poate are.

    Deși sunt pe ios nu consider ca android-ul este asa de încurcat însă are și el problemele lui.

    Oricum, când vine vb de aplicația galerie, music player și internet browser mereu am considerat ca versiunile pentru ios sunt superioare celor de pe android, indiferent de skin.

  7. Eu zic ca ambele arată foarte bine, au hard suficient de bun și, așa cum s-a mai spus, se adresează, in funcție de OS, fiecăruia după nevoi. Restul e hate-areala…

  8. La ios este iconita “files” cu care poti accesa cateva aplicatii de file sharing instalate, dar nu e acelasi lucru. Pe android e ca si pe pc(ai acces la toate fisierele) doar ca dupa 1 an e imposibil sa nu ai o varza pe acolo cu fisiere ascunse si missplaced care iti ocupa o gramada de spatiu. Si e inconfortabil fara mouse si tooluri de windows sa faci curat. Si de ce sa trebuiasca sa faci curat? Sunt binecunoscute aceste lucruri, dar uitasem cat de greu e sa te descurci si cu “libertatea” asta. :))

  9. Deci e vina telefonului, ca tu ștergi pozele si după nu le mai poți recupera. ? Are sens ce zici, asa e.
    Hai sa-ti zic eu ce e amizant la iOS legat de poze. Daca iti cumperi spatiu in iCloud si urci pozele acolo, in momentul in care ke stergi din telefon se vor șterge automat si din iCloud ? uite aici funcționalitate bonus.

  10. cel mai bun ecran sau camera? cine spune asta? georgel ce nici nu are in mana S9?! sa fim seriosi…asteptam macar sa avem produsul in mana sau macar sa asteptam expertii sa il vada?!
    Tu oricum esti 0 la a oferi o parere…te anuntam cand vrem o parere despre S7 edge

  11. Părerea mea este ca nu ai cum sa faci comparație între doua smartphone-uri pana nu le-ai folosit personal,aici mulți vb de iphone X și ei nu au folosit nici iphone 6 deci….

  12. care tata? eu nu mai am 7 ani sa am taticu de mana cu mine. Si la viata lui tatal meu a avut o toyota
    Dar nah, familie imbecila ai se pare

  13. Sticla safir e in mintea ta,iPhone X nu conține așa ceva(nu îmi spune de sticla aia impură de la camera,că nu te cred).

  14. este safir pt ca are o rezistenta la zgariat mai mare decat sticla normala…ca nu este safir pur si ca este amestecat din motive de “bani” e altceva..dar nah