Samsung Galaxy S9: PRET si PRECOMANDA ACUM in Romania

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au pretul in Romania si precomenzile deschise deja de catre partenerii Samsung, iata cat costa telefoanele si cand se livreaza.

Samsung Galaxy S9 PRET PRECOMANDA Romania

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost prezentate in mod oficial astazi de catre compania coreeana Samsung, iar asa avem inclusiv preturile pentru telefoane disponibile in Romania, inclusiv cu posibilitatea de face precomanda. Desi s-a zvonit initial ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi disponibile pentru precomanda in Romania incepand cu data de 2 martie, iata ca intr-un final telefoane sunt vandute mai devreme.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus pot fi precomandate incepand de acum din Romania la preturi care incep de la 850 de euro, peratorii de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom oferindu-le deja. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus pot fi precomandate de la Orange de aici, de la Vodafone de aici si de la Telekom de aici chiar in acest moment, livrarile urmand a incepe in data de 16 martie, asa cum au promis coreenii.

Samsung Galaxy S9: pret si precomanda acum in Romania

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus erau anuntate ca fiind disponibile cu diverse cadouri care sa compenseze partial preturile mai mari fata de anul trecut, iar operatorii le ofera acum. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au la Orange disponibile cadou vouchere de diverse valori, cei de la Vodafone si Telekom neavand vreun cadou anunta, dar vor avea, la fel ca si operatorii de telefonie mobila in perioada urmatoare.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi livrate cu pana la 7 zile in avans de catre operatori daca persoanele interesate fac o comanda pana in data de 8 martie, asa ca e posibil sa primiti telefoanele mai devreme decat va asteptati. Partea buna la preturile Samsung Galaxy S9 Plus in Romania este ca ele sunt de doar 950 de euro, nu 1000 de euro precum se specula, deci acest model nu va fi groaznic de scump, in final.

12 COMENTARII

  1. Momentan nimeni nu a facut precomanda…nici georgica nici viorica..si asa va ramane pana la anul cand vor cumpara S8 varianta 98