Samsung Galaxy S9: Unitatea PORNITA Confirma noi Functii

Samsung Galaxy S9 are confirmate noi functii de catre o unitate pornita care a fost pozata in camera in care urmeaza sa fie testate unitatile dupa evenimentul Samsung.

21

Samsung Galaxy S9 pornit functii

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat peste doar cateva ore, iar din Barcelona continua sa apara imagini cu noutatile pe care compania coreeana intentioneaza sa le prezinte pentru clientii din lumea intreaga. In prima imagine de mai sus putem vedea noul design pe care Samsung Galaxy S9 il va avea pentru clienti, acesta fiind prezentat deja dintr-o varietate de surse, dar daca va era dor de el, il vedeti din nou multumita leakerului.

Samsung Galaxy S9 are in a doua imagine de mai jos confirmata functia pentru difuzoarele stereo, compania coreeana sustinand ca utilizatorii vor putea “simti” sunetele pe care telefoanele sale le redau. E greu de spus in ce masura difuzoarele stereo din Samsung Galaxy S9 vor avea capacitatea de a reda sunetele atat de bine pentru utilizatori, insa este interesant ca Samsung ofera intr-un final o asemenea functionalitate pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 pornit functii 1

Samsung Galaxy S9 – unitatea pornita confirma noi functii

Samsung Galaxy S9 are in ultima poza prezentat un sistem oarecum similar cu cel Animoji al companiei Apple, acesta folosind recunoasterea faciala pentru a permite animarea unor personaje virtuale. Compania Apple ofera o functionalitate similara pentru iPhone X si ni s-a confirmat in diverse randuri faptul ca Samsung Galaxy S9 va avea ceva similar, imaginea de mai jos prezentand pentru prima oara functionalitatea aceasta pentru noi.

Samsung Galaxy S9 pornit functii 2

Samsung Galaxy S9 va avea o serie de schimbari importante in comparatie cu modelul lansat in cursul anului trecut, insa multi dintre clienti vor fi probabil dezamagiti de ceea ce este oferit, avand in vedere ca pretul va creste substantial. Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat smartphone Android al momentului, iar in ciuda tuturor schimbarilor pregatite de catre cei din Coreea de Sud, va fi interesant de vazut care va fi reactia fanilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat diseara, la ora 19:00, de catre cei de la Samsung.