Samsung Galaxy S9: Unitatea PORNITA Confirma noi Functii

Samsung Galaxy S9 are confirmate noi functii de catre o unitate pornita care a fost pozata in camera in care urmeaza sa fie testate unitatile dupa evenimentul Samsung.

Samsung Galaxy S9 pornit functii

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat peste doar cateva ore, iar din Barcelona continua sa apara imagini cu noutatile pe care compania coreeana intentioneaza sa le prezinte pentru clientii din lumea intreaga. In prima imagine de mai sus putem vedea noul design pe care Samsung Galaxy S9 il va avea pentru clienti, acesta fiind prezentat deja dintr-o varietate de surse, dar daca va era dor de el, il vedeti din nou multumita leakerului.

Samsung Galaxy S9 are in a doua imagine de mai jos confirmata functia pentru difuzoarele stereo, compania coreeana sustinand ca utilizatorii vor putea “simti” sunetele pe care telefoanele sale le redau. E greu de spus in ce masura difuzoarele stereo din Samsung Galaxy S9 vor avea capacitatea de a reda sunetele atat de bine pentru utilizatori, insa este interesant ca Samsung ofera intr-un final o asemenea functionalitate pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 pornit functii 1

Samsung Galaxy S9 – unitatea pornita confirma noi functii

Samsung Galaxy S9 are in ultima poza prezentat un sistem oarecum similar cu cel Animoji al companiei Apple, acesta folosind recunoasterea faciala pentru a permite animarea unor personaje virtuale. Compania Apple ofera o functionalitate similara pentru iPhone X si ni s-a confirmat in diverse randuri faptul ca Samsung Galaxy S9 va avea ceva similar, imaginea de mai jos prezentand pentru prima oara functionalitatea aceasta pentru noi.

Samsung Galaxy S9 pornit functii 2

Samsung Galaxy S9 va avea o serie de schimbari importante in comparatie cu modelul lansat in cursul anului trecut, insa multi dintre clienti vor fi probabil dezamagiti de ceea ce este oferit, avand in vedere ca pretul va creste substantial. Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat smartphone Android al momentului, iar in ciuda tuturor schimbarilor pregatite de catre cei din Coreea de Sud, va fi interesant de vazut care va fi reactia fanilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat diseara, la ora 19:00, de catre cei de la Samsung.

21 COMENTARII

  1. Sunday, 8AM ET / 2PM Barcelona: Huawei press conference.

    Sunday, 10AM ET / 4PM Barcelona: Nokia press conference.

    Sunday, 12PM ET / 6PM Barcelona: Samsung Galaxy Unpacked 2018.

    Deja sunt vreo 3 doar astazi…si unii destepti spuneau ca au fugit din cauza samsung …

  2. posibil..dar S10 va costa 1000$ iar S10+ 1150$ iar Note 10 va costa 1300$
    Note 11 probabil 1500$ deja lumea nu mai cumpara…vanzari 100 bucati global
    Note 12 2000$ vanzari 50 bucati
    Note 13 3000$ vanzari 0

  3. Tu vb ma care te inghesui in 2 mp? Crezi ca 900-1000 de euro pt toti e o avere sa nu-si permita? Pariu ca postezi de pe un Allview. Tot o dai in stanga si dreapta cati bani ai, mai nult ca sigur ca e vb de cati ai nevoie saracie cu gura lipita de urechi de foame. Asta esti, si o stiu toti. putrefactia naibii. Ia-ti pastila.

  4. SRB esti demential :))))))). Asta e pe principiul nu ne mai cumparam telefon nou fiindca la anul apare oricum altul, care ce sa vezi…..e mai nou. ?

  5. Eu vreau sa ajunga 3000€un tel poate isi mai revin si companiile din nebunia asta a preturilor,oricum piata smartph e in picaj.

  6. Pai cum sa isi revina daca ajunge la 3000$?!
    Eu sper sa ajunga dar sa imi bage safir si piele
    Mi-a placut mult vertu dar mergea ca o cizma,f ciudat ca nu au cpu/gpu high end

  7. Pai pt mine 1000$ e cum e la tine 1$
    E o diferenta pe care tu nu o intleegi
    Phterea mea de cumparare e cat e a familiei tale + alte 10

  8. E clar ca puti a minciuna. Cine e cu adevarat bogat sta cuminte in banca lui si nu sare ca prostu sa se dea zmeu in online. Prin urmare nu esti decat o saracie.

  9. Sunt foarte multi oameni maturi prezenti pe acest site si care stiu cat de simplu este sa stai in spatele unui device comentezi si sa faci pe bogatul si pe grandomanul sa jignesti si sa ii face pe ceilalti intelocutori saraci .

  10. Cei fatarnici nu sunt suportati si asta indiferent de situatia materiala. Insa situatia ta e clara pt noi toti, persoana mediocra care poate fi cumparata cu un mic si o bere de ziua vecinului.

  11. nu trebuie sa imi dai dreptate din nou prrin acel comentariu
    oamenii cu bani in general nu sunt suportati de saraci….

    Si companiile gen Apple nu sunt suportate ca o duc atat de bine

    De ce te intrebi? simplu, invidia.

  12. Pai de acolo bogatia… provoci lumea sa raspunda la comentarii aberante si primesti cativa centi pe coment… de acolo bogatia…si ratingul…embarasing