Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Clipul Video de Prezentare

Samsung Galaxy S9 are prezentate foarte multe dintre noutati in clip video oficial pentru lansare, compania Samsung dezvaluind in avans toate secretele importante.

Samsung Galaxy S9 Video Prezentare

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat astazi de catre compania Samsung, dar inainte de asta a aparut pe internet clipul video de prezentare pentru noul telefon mobil pe care il va vinde compania coreeana. Mai jos puteti vedea clipul video pe care coreenii il vor prezenta diseara in evenimentul dedicat lansarii Samsung Galaxy S9, asa ca aflam in avans toate noutatile importante pe care telefonul le aduce, multe dintre ele fiind deja anuntate de zvonuri.

Samsung Galaxy S9 are, in primul rand, confirmat design-ul pe care l-am vazut in atat de multe zvonuri si imagini aparute pe internet, compania coreeana spunand ca a reimaginat telefonul, insa in realitate n-a prea facut asta, cel putin estetic. Vedem ca Samsung Galaxy S9 arata exact precum predecesorul sau, intr-o mare masura, versiunea Plus aducand o camera duala, in timp ce versiunea standard are una normala, cititorul de amprente fiind repozitionat.

Samsung Galaxy S9 are promovate de catre compania coreeana, in acest clip video, sistemul de multitasking care permite folosirea a 2 aplicatii in acelasi ecran, o functie foarte utila pentru multa lume. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 promoveaza si functia DeX, care permite transformarea telefonului intr-un calculator, el fiind utilizat si ca touchpad pentru control, aceasta functie fiind favorita mea pentru intreaga serie a coreenilor.

Samsung Galaxy S9 – clipul video de prezentare confirma noutatile

Samsung Galaxy S9 are deasemenea promovat un sistem nou care permite traducerea in timp real a oricaror documente si semne pe care le vedem in fata noastra, ceva foarte interesant si indisponibil nativ in alte telefoane. Samsung Galaxy S9 are deasemenea prezentata o noua aplicatie pentru realitate augmentata, aceasta permitand vizualizarea de informatii importante privind obiectele spre care este indreptat telefonul mobil.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmata rezistenta la apa, insa cu siguranta vorbim si de rezistenta la praf, aceste doua caracteristici fiind oferite pentru toate modelele coreenilor in ultimii ani. Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmate si sistemele pentru recunoasterea faciala si scanarea amprentelor, primul fiind mai important deoarece combina scanarea irisului cu sistemul nativ de scanare faciala din Android.

Samsung Galaxy S9 are prezentate multe dintre noutati, inclusiv pentru companii, iar per total nu vorbim despre schimbari majore anuntate de catre acest clip video pentru lansare, e doar unul dintre toate. Nu vedem aici promovate noutatile majore pentru camera Samsung Galaxy S9, iar acolo coreenii vor avea multe surprize pregatite pentru noi, inclusiv in ceea ce priveste aplicarea de masti pentru fete, asa ca vom vedea toate noutatile diseara la ora 19:00.