Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Clipul Video de Prezentare

Samsung Galaxy S9 are prezentate foarte multe dintre noutati in clip video oficial pentru lansare, compania Samsung dezvaluind in avans toate secretele importante.

Samsung Galaxy S9 Video Prezentare

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat astazi de catre compania Samsung, dar inainte de asta a aparut pe internet clipul video de prezentare pentru noul telefon mobil pe care il va vinde compania coreeana. Mai jos puteti vedea clipul video pe care coreenii il vor prezenta diseara in evenimentul dedicat lansarii Samsung Galaxy S9, asa ca aflam in avans toate noutatile importante pe care telefonul le aduce, multe dintre ele fiind deja anuntate de zvonuri.

Samsung Galaxy S9 are, in primul rand, confirmat design-ul pe care l-am vazut in atat de multe zvonuri si imagini aparute pe internet, compania coreeana spunand ca a reimaginat telefonul, insa in realitate n-a prea facut asta, cel putin estetic. Vedem ca Samsung Galaxy S9 arata exact precum predecesorul sau, intr-o mare masura, versiunea Plus aducand o camera duala, in timp ce versiunea standard are una normala, cititorul de amprente fiind repozitionat.

Samsung Galaxy S9 are promovate de catre compania coreeana, in acest clip video, sistemul de multitasking care permite folosirea a 2 aplicatii in acelasi ecran, o functie foarte utila pentru multa lume. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 promoveaza si functia DeX, care permite transformarea telefonului intr-un calculator, el fiind utilizat si ca touchpad pentru control, aceasta functie fiind favorita mea pentru intreaga serie a coreenilor.

Samsung Galaxy S9 – clipul video de prezentare confirma noutatile

Samsung Galaxy S9 are deasemenea promovat un sistem nou care permite traducerea in timp real a oricaror documente si semne pe care le vedem in fata noastra, ceva foarte interesant si indisponibil nativ in alte telefoane. Samsung Galaxy S9 are deasemenea prezentata o noua aplicatie pentru realitate augmentata, aceasta permitand vizualizarea de informatii importante privind obiectele spre care este indreptat telefonul mobil.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmata rezistenta la apa, insa cu siguranta vorbim si de rezistenta la praf, aceste doua caracteristici fiind oferite pentru toate modelele coreenilor in ultimii ani. Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmate si sistemele pentru recunoasterea faciala si scanarea amprentelor, primul fiind mai important deoarece combina scanarea irisului cu sistemul nativ de scanare faciala din Android.

Samsung Galaxy S9 are prezentate multe dintre noutati, inclusiv pentru companii, iar per total nu vorbim despre schimbari majore anuntate de catre acest clip video pentru lansare, e doar unul dintre toate. Nu vedem aici promovate noutatile majore pentru camera Samsung Galaxy S9, iar acolo coreenii vor avea multe surprize pregatite pentru noi, inclusiv in ceea ce priveste aplicarea de masti pentru fete, asa ca vom vedea toate noutatile diseara la ora 19:00.

55 COMENTARII

  1. Sunt curios, cum poti sa comentezi de S9/+ cand Apple a avut nesimtirea(altfel nu-i poti spune) de a lansa 8 si 8+ anul asta, 2 telefoane care efectiv isi scuipa intre ochi orice cumparator. La momentul in care telefoanele midrange aveau ecrane cu margini subtiri, ei scot telefon cu 3 degete de rama sus jos. Acum, pana si alea low end de 200 de euro incep sa scape de ele, dar poti sa iti cumperi cu 800E o caramida venita direct din 2012 ca design.
    Si sa iti cumperi separat cu cateva sute de lei fast charger in 2018, cand toata lumea ofera de 3 ani+ in pachet ca standard e peste orice nivel de nesimtire. Macar de era buna, da solutia de fast charging Apple e mult mai slaba decat cea a lu Samsung. De Dash charging nici nu mai are sens sa pomenim

    Dar lasa, ca la ce gherla masiva in vanzari a fost X-ul, poate le mai da o palma de trezire ca nu le merge chiar asa la infinit

  2. e vrajeala asta ca n-a intrat in cutie, ultima problema mi se pare sa maresti putin cutia sa pui ala. Nu l-au pus pentru ca s-au gandit ca prostu o sa cumpere oricum, ca e Apple, si daca chiar se satura sa stea 4 ore zilnic dupa telefon la incarcat de ce sa nu capitalizeze treaba asta, sa mai ceara 400 pe incarcator.

  3. cutie putin mai mare inseamna mai nasol pt natura cand vorbesti de zeci de milioane de cutii
    Deci pt apple nu era o solutie…fast charging il ai cu ipad deci nu e nicio problema

  4. Nici nu am constestat ca merg si “isi fac treaba”. Problema e cum si-o fac si la ce pret.
    Problema cu 8 si 8+ nu e ca sunt telefoane proaste, ci ca costa 800/900E, in vreme ce nu sunt nimic altceva decat niste telefoane midrange cu un chip premium si o camera ok. Practic, un ford focus cu motor de M3 si faruri LED la 60.000 de Euro.
    Display LCD in 2018, rame enorme, fara *Always-on display* (una din cele mai bune functii de pe telefoane la ora asta), fast charging luat separat, fara toate smecheriile cu camera frontala de pe X, design foarte imbatranit, caruta de probleme pe care a avut-o Apple cu iOS-ul de anul asta, nici macar Android n-a mai avut atatea si asemenea probleme de ani intregi.

    Inainte sa te duci sa iti iei un iphone 8/+, ar trebui sa iei in calcul ca la 2000 de lei, deci la jumatate de pret se gaseste un telefon caruia ii zice LG G6 si face 85% din ce face perechea aia, unele chestii chiar mai bine. Sau la 2400 gasesti oneplus 5T care face 95% din tot ce iphone-ul si multe chestii mult mai bine. Sau poti sa iti iei 7/+, care sunt o afacere de 10 ori mai buna decat 8/+ din cauza pretului

    Efectiv sunt nejustificabile cele 2. X-ul iese in evidenta cat de cat, dar 8/+ sunt efec

  5. Prostule tu te auzi ce vomiti? “cutie putin mai mare inseamna mai nasol pt natura”. Deci mai bine vin cu o cutie in plus, ink in plus, care e si mai nasol pt natura. Cat de prost poti fi?

  6. eu vad ce vorbesti tu…probabil in familia ta de saraci nu va permiteti sa ganditi la nivel global si sa ne gandim la natura. accesoriile oricum exista in alte cutii fie ca ai acel accesoriu inclus fie nu
    nu vine nimeni cu o cutie in plus..ai incarcatorul de ipad

  7. Am vb la farmacii si au spus ca la cat de prost esti o vei primi subventionata in proportie de 90% de la stat, restul de 10% e de la mine. Zi la mata ca o sa-ti revii, in cele din urma.

  8. Pastila tati pastila, ia-o pe la ora 16 sa fii sigur ca la ora 19 nu o sa ti se sparga vreo vena de invidie si ura fata de zeul tau Samsung.

  9. hai mergi si bea laptic de la mama ta, probabil sunteti amandoi la spital internati. Si lasa samsung ca nu aveti bani nici macar de samsung

  10. hai mergi si bea laptic de la mama ta, probabil sunteti amandoi la spital internati. Si lasa samsung ca nu aveti bani nici macar de samsung.

  11. Dar nu era normal ca la 800E sa aiba deja AMoled(pentru ca asa se numeste, ca e ecran Samsung) ? Sa aiba deja ramele micsorate? Sa aiba alte chestii care lipsesc ostentativ? De ce imi lipsesc atatea chestii la 800E, si tre sa mai scot inca 300 pentru ele? Samsung si toti ceilalti de ce au putut face toate astea la 800E sau mai putin si Apple nu? De ce nu au putut scoate un X si X+ la 8/900E si aia sa fie tot? Nu ii costa nici 300E in piese telefonul, era perfect rezonabil pentru ei.

    Gama de anul asta a Apple e doar povestea unei alte companii care a ajuns in varf si acum e mult prea aroganta si zgarcita, dar al carui declin a inceput deja din 2015(de atunci pana acum au pierdut 10% din vanzari desi vand 8 telefoane acum, fata de 4 atunci). Daca nu schimba directia, in 5 ani nu o sa fie decat urmatorul Nokia sau Blackberry.

  12. nu avem bani de samsung =)))) ba saracule te cumpar pe tine si tot ce ai, esti tare in gura dar nu stii cu cine discuti pe aici…

  13. E ok sa ofere si lcd si oled. Cumperi ce e mai ok pt tine
    Iar asta ca apple pica in 5 ani o tot auzim de 10 ani..eu zic ca aceste declaratii nu mai pot fi facute pt ca deja prea multi au gresit

  14. El e obișnuit cu termenul “ sărac “ pentru că toată lumea îi spune așa pe unde îl vede. Mai face și el 2-3 de pe unde poate și merge prin localuri să prindă wi-fi??
    La cât de redus e, el crede că 3 lei înseamnă 3.000 E, poate de asta își dă și filme prin Lisabona