Samsung Galaxy S9: Camera care Ataca iPhone X

Samsung Galaxy S9 are o noua camera revolutionara implementata de catre compania Samsung, ea fiind gandita pentru a o intrece pe cea a iPhone X si Google Pixel 2.

Samsung Galaxy S9 Camera iPhone X

Samsung Galaxy S9 are o noua camera integrata de catre compania Samsung, coreenii punand foarte mare accent pe aceasta componenta a noului smartphone, ea fiind un punct central in intregul proces de promovare. Vorbim despre o camera de 12 megapixeli pentru cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, ea fiind gandita in acest mod pentru a permite inregistrarea celor mai bune poze in conditii de luminozitate buna, sau foarte scazuta.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea implementata in premiera moemorie RAM DDR4 pentru camera, aceasta reducand timpul necesar pentru procesarea directa a pozelor si clipurilor video, permitand deasemenea implementare de functii noi. Samsung Galaxy S9 foloseste deasemenea noua memorie RAM DDR4 pentru a elimina efectele de blur si “intindere” pentru obiectele aflate in miscare in timpul inregistrarii pozelor, lucru greu de realizat fara ea.

Samsung Galaxy S9 – functiile revolutionare pentru camera care ataca iPhone X

Samsung Galaxy S9 are deasemenea implementat un sistem numit 3DNR, 3-Dimensional Noise Reduction, acesta permitand inregistrarea de poze mai luminoase si fara “zgomot” in conditii de luminozitate redusa. Aceeasi functie pentru camera Samsung Galaxy S9 permite inregistrarea de poze cu efect HDR mai pronuntat, iar deschiderea variabila este deasemenea foarte importanta pentru realizarea acestor schimbari majore ale telefonului.

Samsung Galaxy S9 are o camera standard pentru modelul cel mai ieftin si una duala pentru cel Plus, ambele avand RAM integrat de catre compania coreeana, cantitatea nefiind dezvaluita de catre coreeni. Partea interesanta a implementarii RAM-ului suplimentar in Samsung Galaxy S9 este ca va oferi o experienta mai buna pentru modelele standard care au doar 4 GB RAM, cantitatea fiind mica pentru Android.

Samsung Galaxy S9 aduce o schimbare mare pentru camerele smartphone-urilor si ar fi ideal daca Apple ar invata ceva de aici pentru iPhone XS, cantitatea de memorie RAM existenta in iPhone X nefiind suficienta pentru o experienta buna.

https://www.youtube.com/watch?v=FI2CpNdaJAc