Samsung Galaxy X: OFICIAL, Anuntul Facut de Samsung

Samsung Galaxy X are un anunt foarte important facut de catre Samsung in ziua lansarii Galaxy S9, planurile coreenilor pentru telefon fiind surprinzatoare.

Samsung Galaxy X Anuntul Samsung

Samsung Galaxy X are noi informatii oficiale furnizate astazi de catre compania coreeana inainte ca telefonul mobil sa fie lansat pentru clienti, presedintele diviziei mobile, DJ Koh, oferind detaliile de astazi. Conform lui DJ Koh, Samsung Galaxy X este gandit ca un smartphone pliabil care sa ofere functii cu adevarat utile pentru clienti, nu ca un smartphone care doar sa se plieze, dar sa nu aiba o utilitate reala pentru cei care-l cumpara.

Samsung Galaxy X este gandit pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru utilizatori, compania coreeana fiind constienta de faptul ca isi va lansa telefonul intr-o categorie noua in care va fi lider de piata. Samsung Galaxy X este in proces de dezvoltare in cadrul Samsung de mai bine de un an de zile, iar luna trecuta compania a anuntat ca e posibil sa-l aduca pe piata undeva spre sfarsitul anului, dar deocamdata nimic nu e sigur.

Samsung Galaxy X nu a avut detaliate informatii despre lansare de catre presedintele companiei Samsung, insa acest lucru e perfect normal din moment ce deocamdata nu e cunoscut nimic sigur in legatura cu asta. El a refuzat sa ofere orice fel de detalii cu privire la aparitia Samsung Galaxy X, iar asta desi luna trecuta anuntase ca Samsung spera sa-l poata prezenta la sfarsitul anului si eventual sa il si puna in vanzare pe piata.

“While Koh was mum on details about the company’s foldable phone project, he said in an interview with CNET on the sidelines of the launch event that the company is making progress on the device, rumored to be called the Galaxy X. But he’s focused on ensuring that this isn’t just a gimmick.”

Samsung Galaxy X si anuntul important facut de catre Samsung

Samsung Galaxy X a fost prezentat acum cateva saptamani ca fiind o prioritate pentru cei de la Samsung, dar ca sistemul de operare gandit de catre Samsung nu este deocamdata pregatit pentru a fi oferit oficial. Samsung Galaxy X inca mai are probleme cu interfata de utilizatori, iar asta pentru ca Android nu a fost gandit pentru a fi folosit pentru smartphone-uri pliabile, asa ca Samsung trebuie sa-i aduca modificari substantiale.

“”I need complete confidence that we’re delivering the best user experience when we’re launching a new category.” But when asked whether he can say whether the foldable phone would launch this year, he responded with a sly smile, “Sometimes I do not listen. My ear is not so good.””

Samsung Galaxy X se vrea a fi un smartphone revolutionar, iar asta pentru ca pana acum diversi producatori de smartphone-uri au incercat sa lanseze produse similare pe pietele globale, dar au esuat destul de mizerabil. Samsung Galaxy X poate fi un punct de pornire pentru o schimbare necesara pentru piata smartphone, iar asta pentru ca in T4 2017 vanzarile trimestriale au scazut pentru prima oara in ultimii 14 ani, in mod surprinzator.

Samsung Galaxy X va beneficia de tehnologii inovatoare de la compania Samsung, ceva ce nici Apple si nici alti producatori nu au deocamdata si nu vor putea oferi, cel mai probabil, in urmatorii ani. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte interesat sa vad daca Samsung Galaxy X va fi smartphone-ul inovator pe care il asteapta toata lumea si daca va indeplini exigentele unui smartphone care sa aduca o schimbare majora in piata.