Samsung Galaxy X: Planul de a Copia iPhone X

Samsung Galaxy X va deveni realitate, compania coreeana avand un plan foarte complex de a copia iPhone X in urmatorul an pentru clientii sai din lumea intreaga.

Samsung Galaxy X copia iphone x

Samsung Galaxy X a fost prezentat pentru intregul an 2017 ca fiind telefonul cu ecran OLED pliabil pe care compania coreeana vrea sa il lanseze pe pietele globale in cursul anului 2018. In realitate compania coreeana a anuntat ca nu va lansa un smartphone cu ecran pliabil in 2018, iar acum zvonurile sugereaza faptul ca denumirea Samsung Galaxy X urmeaza sa fie rezervata de catre compania coreeana pentru alte modele de telefoane mobile.

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie versiunea care va inlocui Samsung Galaxy S9 anul viitor pe pietele globale, corenii preluand ideea celor de la Apple de a face trecerea la o noua serie de telefoane mobile. La anul se vor implini 10 ani din momentul lansarii primului model din seria Galaxy S, iar preluand ideea companiei Apple de anul trecut cu iPhone X, coreenii intentioneaza sa lanseze Samsung Galaxy X cu o schimbare pentru brand.

Samsung Galaxy X – planul Samsung de a copia iPhone X

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie o simplificare a denumirilor pentru telefoanele companiei coreene si se pare ca nu fi folosita cifra araba 10, ci cea romana X, asa cum a ales sa faca si compania Apple. Desigur ca nici nu trebuie sa fii analist foarte priceput ca sa te gandesti ca Samsung Galaxy X este o evolutie naturala pentru linia de telefoane ale compainei Samsung, ci doar o continuare a trendului de copiere a produselor Apple, chiar si cele aniversare.

“But according to a source from Korea, the S9 duo may be the last we might see in the S series as the company plans to adopt a different naming scheme to at least conform with the present day reality. The source has it that the 10th generation of the ‘Galaxy S series’ which ordinarily should be called the Samsung Galaxy S10 will get renamed as ‘Galaxy X series’ from 2019.”

Samsung Galaxy X ar trebui sa aduca si o schimbare substantiala de design, plus functii inovatoare pentru a fi demn de o aniversare atat de importanta si cred ca Samsung va gandi la fel lucrurile in 2019. Apple a oferit o schimbare foarte importanta cu lansarea iPhone X, iar un Samsung Galaxy X lansat fara schimbari substantiale va fi o dezamagire foarte mare pentru fani si ar putea afecta vanzarile globale ale companiei coreene in 2019.