Apple Deschide Primele Clinici Medicale

Apple intentioneaza sa deschida o serie de clinici medicale intr-o miscar epe care nimeni nu o credea posibila, desi compania americana a vrut la un moment dat sa cumpere un lant de acest gen.

apple clinici medicale

Compania Apple intentioneaza sa surprinda intreaga lume cu deschiderea primelor clinici edicale sub denumirea AC Wellness, acestea urmand a fi functionale in SUA deocamdata. Vorbim despre clinici medicale prin care compania Apple incearca sa le asigure angajatilor sai servicii medicale de calitate, ele urmand a functiona in comitatul Santa Clara, din apropierea Apple Park.

Una dintre cele doua clinici pe care compania Apple le va deschide va functiona in cadrul Apple Park, deci toti cei care vor lucra in campus vor beneficia de serviciile sale. Apple a inceput deja sa angajeze medici, asistente, antrenori pentru exercitii fizice si alte tipuri de personal medical care urmeaza sa asigure buna functionare a noilor clinici ale companiei americane.

Apple intentioneaza sa ofere servicii medicale nu doar pentru angajatii sai, ci si pentru membrii familiilor acestora, iar asa compania are in totalitate grija de personal. Vorbim despre o masura extrem de interesanta pe care compania Apple o face pentru angajatii sai, clinicile medicale urmand a avea si alte scopuri separat de tratarea pacientilor.

“AC Wellness Network is an independent medical practice exclusively dedicated to delivering compassionate, effective healthcare to the Apple employee and dependent population at the Apple Wellness Centers in Santa Clara Valley, including the new Apple Park Wellness Center. AC Wellness Network believes that having trusting, accessible relationships with our patients, enabled by technology, promotes high-quality care and a unique patient experience.”

Conform unor informatii obtinute de catre jurnalistii americani, cei de la Apple intentioneaza inclusiv sa testeze viitoare produse medicale in cadrul acestor clinici. Vorbim aici despre produse medicale de sine-statatoare, sau functii medicale pentru produse precum Apple Watch, sau iPhone, totul intr-un mediu propice pentru teste confidentiale.