Samsung Confirma ca va Lansa un alt Produs Inspirat de la Apple

samsung confia boxa inteligenta

Samsung a confirmat in cursul zilei de ieri, prin vocea presedintelui diviziei mobile, faptul ca va lansa un nou produs in baza inspiratiei pe care o preia, iarasi, de la compania Apple. Conform lui DJ Koh, Samsung va lansa in cursul acestui an o boxa inteligenta, aceasta urmand a functiona cu ajutorul asistentului personal Bixby, asa cum s-a si zvonit deja.

Samsung intentioneaza sa-si lanseze noua boxa inteligenta in cea de-a doua parte a acestui an, deci la o distanta considerabila de lansarea facuta de catre compania Apple. Samsung a confirmat in luna august a anului trecut ca dezvolta o boxa inteligenta care functioneaza in baza asistentului personal Bixby, dar si ca ea va fi lansata in 2018 la un pret de aproximativ 200 de dolari.

Samsung nu a lasat sa apara informatii cu privire la boxa inteligenta pe care doreste sa o lanseze, insa in baza a ceea ce stim acum, ea n-ar trebui sa aiba ceva suplmentar fata de cele concurente. Apple a implementat in HomePod doar difuzoare care sa ofere o experienta mai buna pentru a asculta muzica, insa separat de asta nu ofera ceva in plus fara de competitie.

“Give me more time. I want to focus on more premium.”

Samsung vrea totusi sa dezvolta o boxa premium, deci intentia de a concura cu HomePod, Google Home si Amazon Echo este cat se poate de clara, dar ramane de vazut si daca va reusi sa faca asta. Atat timp cat boxa sa inteligenta va avea un pret mai mic decat cel cerut de catre Apple pentru produsele proprii, compania Samsung ar trebui sa aiba succes cu ea.