ASUS Zenfone 5: Cea mai Buna clona a iPhone X

ASUS ZENFONE 5 este cea mai buna clona a iPhone X, telefonul fiind prezentat in mod oficial de catre compania ASUS la Mobile World Congress 2018, copiind fara rusine Apple.

ASUS Zenfone 5 clona iphone x

ASUS Zenfone 5 a fost prezentat in mod oficial la Mobile World Congress 2018 si vorbim despre cea mai buna clona a iPhone X care a fost lansata pana acum de catre vreun producator de smartphone-uri din Asia. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum arata ASUS Zenfone 5, telefonul avand un decupaj extrem de similar cu cel al iPhone X, dar si un panou frontal care pare sa fie copiat intr-un raport de 1:1, desi este usor diferit in partea inferioara.

ASUS Zenfone 5 a fost lansat cu echipa de marketing perfect constienta de faptul ca este o clona a iPhone X, insa seful acestei divizii a spus ca trebuie sa le ofere clientilor ceea ce vor pentru ca acestea sunt trend-urile. Practic, cea mai stupida schimbare de design implementata vreodata intr-un smartphone a fost copiata aproape la unison de catre producatorii Android, iar ASUS Zenfone 5 intra in linia clonelor care copiaza iPhone X fara rusine.

ASUS Zenfone 5: cea mai buna clona a iPhone X

ASUS Zenfone 5 clona iphone x 1

ASUS Zenfone 5 vine intr-o varietate de forme, cu modele care au si ecrane de 6.2 inch, insa toate vor semana atat de bine cu iPhone X, inca unii nici nu vor avea vreun motiv sa mai cumpere telefonul celor de la Apple. ASUS Zenfone 5, in versiunea de baza, este departe de a fi impresionant, insa ASUS Zenfone 5Z are chip Qualcomm Snapdragon 845 si 8 GB RAM, deci vorbim despre un smartphone chiar capabil sa se “ia la tranta” cu iPhone X.

“Some people will say it’s copying Apple, but we cannot get away from what users want. You have to follow the trends.”

ASUS Zenfone 5Z, versiunea de top, va fi vanduta la preturi de 480 de euro, iar cu un ecran de 6.2 inch cu rezolutie 2246 x 1080, chip Snapdragon 845, 8 GB RAM si alte specificatii pompoase, telefonul ar putea fura clientii OnePlus. ASUS Zenfone 5 este prima clona buna a iPhone X care vine de la un producator cunoscut, restul incercand sa copieze decupajul, camerele si alte elemente intr-un mod care sa fie oarecum putin diferit, dar nu si ASUS.