iPhone X Auriu – Conceptul care Prezinta Culoarea Asteptata de Fani

iPhone X auriu este prezentat intr-un concept care incearca sa ne arate ce va oferi compania Apple incepand cu anul 2018 pentru seria de telefoane care au ecrane cu diagonala de 5.8 si 6.5 inch.

iPhone X auriu concept

iPhone XS si iPhone X Plus vor fi lansate intr-o culoare aurie anul acesta, insa denumirea pe care compania Apple ar putea-o alege pentru telefoane ar putea fi iPhone X seria a doua. Deocamdata nimeni nu stie sigur ce denumire vor avea succesoarele seriei iPhone X, insa este clar ca o culoare aurie va fi oferita de catre compania Apple pentru ele in 2018.

Apple a renuntat sa ofere iPhone X intr-o culoare aurie din cauza dificultatiulor generate de vopsirea carcasei si folosirea sticlei deasupra ei, insa se pare ca a gasit o solutie. Culoarea aurie este una dintre cele mai populare in randul utilizatorilor iPhone, iar a nu o oferi pentru seria iPhone X a fost o surpriza mare pentru foarte multi dintre fanii Apple.

Pentru 2018 strategia americanilor se schimba, iar auriul revine, astfel ca succesoarele iPhone X vor fi disponibile si in culoarea dorita de catre atat de multa lume. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta noua culoare pregatita pentru telefoanele care vor inlocui iPhone X in cursul anului 2018 ?

iPhone X auriu concept 1

6 COMENTARII

  1. Doamne fereste-ma…le vreau pe toate,mai putin cel full gold
    Adica cel ce arata precum iphone 8 gold si cel negru cu gold imi plac,dar cel full gold e prea ostentativ

  2. Sigur va veni si in gold, in China e cerere mare
    Dar acuma nu stiu care versiune ar fi mai interesanta…cea negru cu gold sau cea gen iphone 8 gold (ideal ar fi ambele sa fie lansate ca sa avem de unde alege)