iPhone X Auriu – Conceptul care Prezinta Culoarea Asteptata de Fani

iPhone X auriu este prezentat intr-un concept care incearca sa ne arate ce va oferi compania Apple incepand cu anul 2018 pentru seria de telefoane care au ecrane cu diagonala de 5.8 si 6.5 inch.

iPhone X auriu concept

iPhone XS si iPhone X Plus vor fi lansate intr-o culoare aurie anul acesta, insa denumirea pe care compania Apple ar putea-o alege pentru telefoane ar putea fi iPhone X seria a doua. Deocamdata nimeni nu stie sigur ce denumire vor avea succesoarele seriei iPhone X, insa este clar ca o culoare aurie va fi oferita de catre compania Apple pentru ele in 2018.

Apple a renuntat sa ofere iPhone X intr-o culoare aurie din cauza dificultatiulor generate de vopsirea carcasei si folosirea sticlei deasupra ei, insa se pare ca a gasit o solutie. Culoarea aurie este una dintre cele mai populare in randul utilizatorilor iPhone, iar a nu o oferi pentru seria iPhone X a fost o surpriza mare pentru foarte multi dintre fanii Apple.

Pentru 2018 strategia americanilor se schimba, iar auriul revine, astfel ca succesoarele iPhone X vor fi disponibile si in culoarea dorita de catre atat de multa lume. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta noua culoare pregatita pentru telefoanele care vor inlocui iPhone X in cursul anului 2018 ?

iPhone X auriu concept 1

Articolul precedentFlanco: iPhone 7 cu Promotii Speciale Astazi
Articolul următorSamsung Galaxy S9: SECRETUL care va Enerva Clientii Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.