Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, Functia CONFIRMATA de Samsung

Samsung Galaxy Note 9 are in mod oficial confirmata de catre compania Samsung o noua functie foarte importanta, presedintele DJ Koh anuntand si noua denumire a telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 functia bixby

Samsung Galaxy Note 9 are confirmata oficial de catre compania Samsung prima functie majora care va fi disponibila pentru clientii din lumea intreaga, dezvaluirea venind chiar de la presedintele diviziei mobile, DJ Koh. Dupa cum probabil stiti deja, daca ati urmarit iDevice.ro in ultimele zile, Dj Koh a dat o multime de interviuri pentru presa prezenta la Mobile World Congress 2018, iar separat de alte dezvaluiri, a vorbit si despre Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar compania coreeana intentioneaza sa isi lanseze noul smartphone undeva in cursul lunii august a acestui an. Samsung Galaxy Note 9 va veni cu o multitudine de functii importante din partea coreenilor, iar printre ele se va numara si o noua versiune imbunatatita a asistentului personal Bixby, ceva ce utiizatorii asteapta de foarte mult timp.

Samsung Galaxy Note 9 va aduce Bixby 2.0 deoarece Samsung a reusit sa testeze asistentul personal cu o gama foarte variata de utilizatori si companii, astfel ca pana in vara el va fi pregatit pentru a fi oferit. Presedintele companiei Samsung crede ca asistentul personal Bixby 2.0 va fi pregatit pana in momentul in care Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pentru clienti, asa ca asteptarile sunt foarte mari in momentul de fata.

Samsung Galaxy Note 9 si prima functie noua anuntat de catre Samsung

Samsung Galaxy Note 9 va avea un Bixby imbunatatit care va putea recunoaste mult mai bine comenzile utilizatorilor si care va avea, cel mai probabil, noi functii importante implementate pentru a il folosi zilnic. E foarte posibil ca pentru Samsung Galaxy Note 9 sa fie implementata prin Bixby si optiunea de a recunoaste mai multe voci simultan, ca o pregatire pentru lansarea boxei inteligente pe care Samsung o are acum in dezvoltare.

“In December last year, we began taking applications for the public beta version. So far over 800 companies have applied and are testing it. At this speed, I think we will be able to unveil Bixby 2.0 when we launch the Galaxy Note 9. Bixby won’t be tied to a specific device. The ultimate goal is to make it ubiquitous.”

Samsung Galaxy Note 9 era prezentat de catre multi ca fiind primul smartphone Samsung care urma sa includa un cititor de amprente integrat in ecran, dar acest lucru nu se va intampla nici anul acesta, din pacate. Samsung Galaxy Note 9 ar putea include deasemenea si o camera cu deschidere variabila, iar asta pentru ca ea este deja oferita in Samsung Galaxy S9 si e foarte probabil ca noul telefon business sa o aiba deasemenea.

Samsung Galaxy Note 9 va ajunge pe piata in vara acestui an, iar daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat in anii trecut, e foarte posibil ca acesta sa fie primul smartphone Samsung cu pret de peste 1000 de euro. Pretul Samsung Galaxy Note 9 sigur nu va depasi valoarea de 1000 de dolari, avand in vedere ca Samsung se cam teme sa depaseasca aceasta valoare, asa ca vor fi cu siguranta foarte multi utilizatori dispusi sa-l cumpere.