Apple: Schimbarea pe iPhone si iPad care Afecteaza TOTI Utilizatorii

Apple a facut o schimbare foarte importanta pentru iPhone si iPad care afecteaza toti utilizatorii sistemului de operare iOS 11 in momentul de fata.

apple schimbare iphone ipad ios 11.2.5

Apple isi continua in aceste zile strategia pentru iPhone si iPad care afecteaza toti utilizatorii din lumea intreaga, compania americana facand schimbarea fara a anuntat in vreun moment asta. Mai exact, iOS 11.2.5 nu mai poate fi instalat incepand din aceasta seara pe iPhone si iPad, compania Apple blocand semnarea SHSH-urilor pentru aceasta versiune a iOS.

Apple avea in plan sa opreasca semnarea iOS 11.2.5 la un moment dat, insa niciodata nu anunta in prealabil cand face acest lucru, dar actioneaza identic dupa feicare lansare a unui nou iOS. Cei din Cupertino au lansat acum mai bine de doua saptamani iOS 11.2.6, asa ca era de asteptat ca in aceasta perioada sa fie blocata semnarea SHSH-urilor pentru iOS 11.2.5

iOS 11.2.5 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.5 a fost o actualizare menita sa rezolve diverse probleme ale iPhone si iPad, aceeasi menire fiind prescrisa inclusiv pentru iOS 11.2.6 al companiei Apple. Cei din Cupertino s-au ocupat in 2018 de rezolvarea problemelor si nu de implementarea de functii noi, importante, dar iOS 11.3 ar trebui sa mai aduca putina inovatie pentru utilizatori.

iOS 11.2.5 nu putea fi exploatat printr-o solutie de jailbreak si nu existau exploit-uri care urmau sa fie anuntate in vederea dezvoltarii unui asemenea software pentru iPhone si iPad. Incepand dina ceasta seara nimeni nu mai poate instala iOS 11.2.5 pe iPhone si iPad, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu asta, pentru ca situatia nu se va schimba vreodata.