iPhone X Genereaza Probleme MARI pentru Samsung

iPhone X se dovedeste a fi o problema mare pentru compania Samsung, iar asta din cauza faptului ca promisiunile Apple privind vanzarile mari nu se prea adeveresc.

iPhone X Probleme MARI Samsung

iPhone X este o foarte mare bataie de cap pentru compania Samsung, coreenii vazandu-se in imposibilitatea de a mai livra catre compania Apple cantitatea de ecrane OLED pe care americanii o comandasera initial. Problemele au la baza vanzarile mai slabe ale iPhone X decat estima compania Apple si nu probleme de productie ale coreenilor, insa asta conteaza mai putin deoarece ei trebuie sa isi reduca serios productia in urmatoarele luni.

iPhone X trebuia sa fie o “mina de aur” pentru cei de la Samsung, insa se transforma intr-o “gaura in buget”, deoarece coreenii au facut investitii de miliarde de dolari pentru a putea produce suficient de multe ecrane OLED pentru Apple. Avand in vedere ca Apple are nevoie de cantitati mult mai mici pentru iPhone X, Samsung se vede nevoita sa ramana cu stocuri de ecrane OLED pe care nu are cui sa le vanda, pentru ca alti producatori le considera prea scumpe.

iPhone X genereaza probleme mari pentru Samsung

iPhone X este un smartphone popular, dar vanzarile sale nu sunt la fel de mari precum ale seriei iPhone 7 de anul trecut din cauza pretului mult mai mare, asa ca Samsung va trebui sa-si pastreze stocurile pentru iPhone XS. Cei de la Apple vor cumpara in continuare ecrane OLED de la coreni, insa Samsung ar putea anunta o scadere a incasarilor si a profitului din cauza faptului ca iPhone X nu mai este atat de profitabil precum credeau coreenii.

“Now, there’s concern about over-supply and price cuts. The iPhone X didn’t sell as well as Wall Street anticipated and Samsung, the top OLED supplier, expects to ship about half the units planned to Apple, according to people familiar with the situation. The South Korean company sees 2018 operating profit from displays coming in short of some analysts’ forecasts, the people also said. Samsung declined to comment. “

iPhone X urmeaza sa si fie scos din vanzare de catre compania Apple din cauza faptului ca vanzarea sa la un pret mai mic ar strica imaginea de telefon premium, asa ca iPhone XS urmeaza sa fie la fel de scump. Acestea fiind spuse, povestile cu problemele Samsung continua si vor continua in urmatoarele luni, iar asta pentru ca iPhone X nu va scapa vreodata de analistii care tot sustin ca vanzarile nu sunt la fel de bune precum ar trebui sa fie.