iPhone X Plus Concept arata CUM va fi Pus Galaxy S9 la Colt

iPhone X Plus este unul dintre cele doua noi modele ale iPhone pe care compania Apple se pregateste sa le lanseze in 2018, iar un nou concept ne prezinta noul design.

iPhone X Plus Concept Galaxy S9

iPhone X Plus este telefonul pe care l-am asteptat in 2017 de la Apple, cred ca am mai spus asta, dar o repet deoarece as vrea ca zvonurile privind lansarea acestui terminal sa se adevereasca. Apple nu a lansat iPhone X Plus in 2017, insa anul acesta asteptam un telefon Apple care are ecran cu diagonala de 6.5 inch si dimensiunile unui iPhone 8 Plus.

iPhone X Plus apare in conceptul de mai jos cam asa cum ar trebui sa fie lansat de catre compania Apple cand va ajunge pe piata, el fiind acompaniat si de un iPhone X 2018. iPhone X Plus va avea acelasi design precum iPhone X, doar ca va avea ecranul mai mare si ar trebui sa aiba un decupaj mai mic in raport cu dimensiunea totala a ecranului, nu in raport cu cel din iPhone X.

iPhone X Plus si succesorul iPhone X ar trebui deasemenea sa aiba si suport dual SIM, iar asta pentru ca Apple inca nu a reusit sa convinga operatorii telecom sa accepte e-SIM. iPhone X Plus va fi cu siguranta si foarte scump cand va fi lansat de catre compania Apple, dar cred ca pentru multi va merita pe deplin diferenta de pret fata de modelul standard.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone X Plus ?