Apple Watch: Vanzari mai MARI decat TOTI Concurentii la un loc

Apple Watch a inregistrat in 2018 vanzari mai mari decat ale tuturor celorlalti producatori de smartwatch-uri la un loc, realizarea fiind impresionanta pentru Apple.

apple watch vanzari tot 2017

Apple Watch este cel mai popular smartwatch din lume in momentul de fata, compania Apple reusind sa creeze un produs dorit de catre toti consumatorii care cumpara asemenea gadget-uri. In T4 2017 Apple Watch a fost cel mai dorit gadget, cu 8 milioane de vanzari in 3 luni, aproape jumatate din ceea ce s-a inregistrat in cursul intregului an.

Intr-o comparatie pe piata wearable-urilor, Apple Watch a intrecut Fitbit, Xiaomi, Garmin si Huawei, diferentele fata de competitori fiind foarte mari aici. Aceasta piata a wearable-urilor include smartwatch-uri, bratari de fitness si cam atat, deci Apple a intrecut inclusiv producatorii care vand ceasuri inteligente si bratari de fitness, totul fara efort prea mare.

Apple Watch vanzari T4 2017

Apple Watch a avut vanzari mai mari decat toti concurentii la un loc

Trecand acum exclusiv la piata smartwatch-urilor, Apple Watch a inregistrat vanzari de 7 ori mai mari decat a smartwatch-urilor Samsung si de 4 ori mai mari decat a altor producatori mai mici. Fata de Garmin vanzarile au fost de 8.x ori mai mari, Fossil si Fitbit avand vanzari atat de mici in comparatie cu Apple, incat aproape ca nici nu conteaza.

Apple Watch vanzari 2017

Apple Watch a inregistrat in 2017 vanzari de 17.7 milioane de unitati, peste jumatate din cele 33.3 milioane de unitati vandute de catre toti producatorii, Apple umilindu-i fara probleme. In 2017 Apple a vandut de 5 ori mai multe smartwatch-uri decat Samsung si de 3 ori mai mult decat restul producatorilor mai putin importanti, ceasul inteligent dominand pietele globale.

Articolul precedentiPhone X Genereaza Probleme MARI pentru Samsung
Articolul următorSamsung Galaxy S9: Recunoasterea Faciala e o GLUMA PROASTA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.