TOP 10 Smartphone-uri cu Cea mai BUNA Camera

TOP 10 smartphone-uri cu cele mai bune camere ne arata cat de mult conteaza inovatia pentru telefoanele mobile, intr-un clasament care va ridica foarte multe sprancene.

smartphone buna camera 2017

Smartphone-urile cu cele mai bune camere au fost anuntate ieri intr-un top 10 care cu siguranta va genera foarte multe controverse in randul utilizatorilor de telefoane mobile din lumea intreaga. Vorbim despre un top 10 facut de catre cei de la Consumer Reports, o reputata publicatie americana care testeaza tot felul de produse, iar iPhone X a fost declarat drept smartphone-ul cu cea mai buna camera in momentul de fata.

iPhone X nu este singurul iPhone din acest top 10, deoarece iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 6S au fost deasemenea listate ca avand camere exceptionale. Desigur ca iPhone-urile celor de la Apple nu au fost singurele smartphone-uri, ele fiind acompaniate si de catre produse ale celor de la Samsung, insa intregul top este unul destul de neobisnuit, avand in vedere ceea ce au anuntat expertii de la DxOMark in trecut.

  1. Apple iPhone X
  2. Apple iPhone 8
  3. Apple iPhone 8 Plus
  4. Samsung Galaxy S8 Plus
  5. Apple iPhone 7
  6. Apple iPhone 6s Plus
  7. Samsung Galaxy S8
  8. Samsung Galaxy Note 8
  9. Apple iPhone 7 Plus
  10. Samsung Galaxy S8 Active

iPhone X are cea mai buna camera pentru smartphone

iPhone X este creditat ca avand cea mai buna camera pentru smartphone, insa interesant este ca in acest top nu gasim, de exemplu, Google Pixel 2, sau Huawei Mate 10 Pro, telefoane laudate pentru camerele foarte bune. Ciudata este listarea iPhone 6S sau a Samsung Galaxy S8 Active, iar asta ar putea sugera faptul ca tipul de smartphone-uri testate de catre cei de la Consumer Reports a fost destul de restrans, din pacate pentru abonatii lor.

“The smartphones featured below have the best camera performance among the dozens in CR’s smartphone ratings. They might not match the image quality of a mirrorless or DSLR camera, but in many situations they come close. And you can’t beat the best smartphone cameras for portability and sharing options.”

iPhone X are o camera foarte buna, poate chiar cea mai buna dintr-un smartphone, insa pana acum expertii in fotografie n-au putut declara la unison vreun castigator in ceea ce priveste calitatea camerei din smartphone. DxOMark spune ca Google Pixel 2 merita acest titlu, cei de la Consumer Reports spun ca iPhone X trebuie avut in vedere, iar in final fiecare client alege exact ceea ce crede el ca este mai bun pentru a face poze in viata de zi cu zi.

8 COMENTARII

  1. Sunt cel puțin doua semne de întrebare majore:
    1. 8 are camera mai buna ca 8 plus?
    2. 6S plus are camera mai buna ca 7 plus? De când camera unui model de iPhone(și nu doar iPhone) e mai proasta ca predecesorul?
    S8 și S8 Active nu au aceasi camera??? Practic au și același hardware,doar ca Activ e mai robust.