iPhone X: Asa Adaugi un Buton Home FIZIC

iPhone X nu mai are un buton Home fizic oferit de catre Apple, insa un nou accesoriu ne permite sa il adaugam pentru a readuce functionalitatea pierduta in 2017.

iPhone X Buton Home REAL

iPhone X este primul model al iPhone care a fost lansat de catre compania Apple fara un buton Home fizic, foarte multe persoane vazand aceasta schimbare ca una destul de ingrijoratoare. Eliminarea butonului Home a dus si la implementarea Face ID pentru telefon, compania Apple crescand si diagonala ecranului iPhone X, in consecinda.

Pentru cei carora le lipseste butonul Home fizic al iPhone X, ei bine exista un accesoriu care vi-l aduce inapoi, impreuna cu un port audio si unul Lightning. In clipul video de mai jos aveti prezentat acest nou buton Home pentru iPhone X, el fiind introdus in portul Lightning al telefonului nostru pentru a putea functiona asa cum dorim noi.

Butonul Home fizic pentru iPhone X functioneaza la fel precum unul real din vechile modele de telefoane ale companiei Apple, dar nu toate functiile sunt disponibile. Chiar si asa, ideea de a putea readuce butonul Home fizic in iPhone X este ceva ce foarte multa lume si-ar dori, iar acum totul este posibil multumita celor care l-au creat.

Daca sunteti interesati de acest accesoriu pentru iPhone X, il puteti cumpara de aici la pretul de 25 de dolari.