Facebook: Noua Functie URIASA pentru Postari

Facebook vrea sa revolutioneze postarea de mesaje in cadrul retelei de socializare, pregatind o schimbare uriasa pentru utilizatorii care folosesc aplicatiile iPhone si Android.

facebook mesaje vocale iPhone android

Facebook pregateste o noua revolutie pentru reteaua sa de socializare, compania americana intentionand sa le ofere oamenilor noi metode de a comunica unii cu altii, iar asta aduce o schimbare complet neasteptata. Daca v-ati obisnuit pana acum cu statusurile text pentru Facebook, ei bine trebuie sa va pregatiti pentru cele audio, deoarece in momentul de fata este testata folosirea mesajelor vocale pentru statusuri.

Facebook testeaza aceasta noua functie cu unii dintre utilizatori in aplicatia pentru iPhone si Android, iar in baza pozelor de mai jos puteti vedea cum arata noua functie care urmeaza sa fie oferita pentru utilizatori. Facebook urmeaza sa le permita tuturor celor care folosesc reteaua de socializare, daca testul de acum va avea succes, posibilitatea de a publica mesaje vocale in locul statusurilor text pe propriile pagini de profil, ceva imposibil de facut pana acum.

Facebook aduce mesajele vocale in locul postarilor text

facebook mesaje vocale iPhone android 1

Facebook a ales denumirea Voice Clips pentru aceasta noua functie care va fi oferita prin intermediul aplicatiilor sale pentru iPhone si Android, iar in esenta vorbim despre mesaje vocale pe care utilizatorii le vor putea publica. Facebook uimeste complet cu aceasta schimbare oferita pentru aplicatia disponibila in iPhone si Android,  iar asta pentru ca pana acum era promovata efectuarea de inregistrari video live, dar iata ca se cauta si alternative care sa genereze discutii.

facebook mesaje vocale iPhone android 2

“We are always working to help people share and connect with their friends and family on Facebook in ways that are authentic to them. Voice Clips gives people a new medium through which to express themselves.”

Facebook vrea ca lumea sa interactioneze mai mult cu prietenii si necunoscutii in cadrul retelei sale de socializare, iar mesajele vocale ar putea contribui la indeplinirea acestui obiectiv, daca lumea va avea multe de spus. Cred ca foarte multa lume va dori sa se exprime in acest mod pe Facebook fara sa isi arate fata, lucru care n-ar fi neaparat o idee rea, pentru ca mai multi oameni s-ar putea exprima mai usor in cadrul retelei de socializare fara a se expune in mod neaparat prea mult.

8 COMENTARII

  1. Cred ca nu ai citit cum trebuie postarea… citeste iar si mai baga un comm… nu este vorba de mesaj vocal in conversatie, este in loc de descrierea fotografiei postata pe facebook… whatsapp nu are nici o treaba cu asta ,pentru ca nu are la ce sa foloseasca functia asta …