iPhone 5S la 50 de Dolari a Adus HAOSUL si 11.000 de Persoane intr-un Mall

iPhone 5S reducere haos mall

Daca va gandeati ca deja celebrele lupte pentru tigai la 2 lei din hypermarket-urile din Romania sunt greu de imaginat in alte tari, ei bine uitati-va la clipul de mai jos. Switch, un reseller de produse Apple din Malaezia, a anuntat ca organizeaza o promotie limitata cu produse Apple vandute la preturi de nimic, deoarece erau cele expuse si folosite de vizitatori in magazine.

Switch nu a spus ce stocuri are si nu s-a pregatit ca 11.000 de persoane sa invadeze mall-ul in care se afla magazinul unde avea loc aceasta promotie, poate unica. Toti acesti oameni s-au adunat sa cumpere iPhone 5S la doar 50 de dolari, MacBook Air-uri la 128 de dolari si vechi modele ale iMac la numai 255 de dolari, toate fiind adevarate chilipiruri.

Problema astat in faptul ca Switch avea cam 200 de produse in stoc pentru promotie, dar cele 11.000 de persoane au venit fiecare cu increderea ca vor prinde macar unul. Doar 10 telefoane iPhone 5S la 50 de dolari erau totusi disponibile, iar in cazul Mac-urilor stocurile erau cel mai probabil la fel de mici, desi imeni nu a anuntat asta in prealabil pe undeva.

“Due to security reason, [sic] we regret to inform you that the clearance sale will be put on hold until further notice. We are truly sorry for the Demo Clearance Event yesterday. We did not expect the magnitude. We were overwhelmed by the 11,000 [that] turned up,” it added in a separate post.

In fata unui numar atat e mare de oameni care s-a adunat pentru a cumpara produsele, resellerul a luat decizia de a anunta promotia din cauza evidentelor riscuri pentru siguranta oamenilor. O alta data pentru promotie n-a fost anuntata, insa daca nu era clar pana acum ce poate face o promotie de acest gen, ei bine, poate ca acum lucrurile sunt mai usor de inteles.

Situasi semasa di Switch Mytown, Cheras. Ada yang masih sanggup guys! Jom redah! #OnzxOnz #kasiOnzlah Credits : Nurul Nabilah

Situasi semasa di Switch Mytown, Cheras. Ada yang masih sanggup guys! Jom redah! #OnzxOnz #kasiOnzlahCredits : Nurul Nabilah

Publicată de SantaiSini.Asia pe Joi, 1 martie 2018

16 COMENTARII

  1. Sa ma baneze la orice comentariu si asa articolele scrise incep cu o poveste de cand s-a infintat Apple si stirea este un mare fas…si scrisa in ultimele fraze…a ajuns de tot rasul acest site/aplicatie…pacat….banul in schimba pe om si nu numai….