Un iPhone 6 ar fi ARS CASA unei Familii Canadiene

Un iPhone 6 ar fi pornit un foc devastator care a distrus casa unei familii din Canada, ea cerand despagubiri de la compania Apple din cauza incidentului.

iPhone 6 ars casa canada

Dupa scandalul bateriilor uzate, iPhone ajunge din nou in atentie intr-un scandal din Canada, unde o unitate a iPhone 6 este blamata ca a incendiat casa unei familii, cu un an in urma. Conform unor declaratii neoficiale ale pompierilor, focul care a ars casa familiei ar fi pornit de la un iPhone 6 vechi de 3 luni, care se afla la incarcat in momentul initierii incendiului.

Oficial cauza incendiului nu a fost determinata, insa in baza primelor declaratii neoficiale, familia afectata cere daune de 600.000 de dolari de la Apple pentru bunurile neasigurate. Pompierii au gasit sursa focului la un iPhone 6 carbonizat, pe care Apple vrea sa il investigheze pentru a vedea daca el este intr-adevar sursa incendiului si daca incarcarea s-a facut cuun accesoriu original.

iPhone 6 ars casa

Familia a primit 600.000 de dolari de la asiguratori pentru casa arsa, insa bunuri in valoare de alte 600.000 de dolari si pierderi dupa inchiderea afacerii, pe care o desfasurau acasa, sunt deasemenea cerute. Desi a trecut 1 an de la incident, compania Apple nu a reusit sa investigheze telefonul ars, iar asta pentru ca firma care l-a analizat pentru autoritati inca nu i la- oferit.

“Couple are demanding Apple pay $600,000 in uninsured losses after they were forced to close their farm business following a devastating house fire that they claim was sparked by a faulty iPhone. Cathy and Ian Finley believe a three-month-old iPhone 6 left plugged into a charge cord somehow heated up and started a fire in their living room in October 2016. Fire officials who found the blackened device while investigating reported that “it would appear that the phone or charger generated enough heat to ignite” in a chair that was identified as the place the fire started.”

iphone 6 ars casa 1

Cei de la Apple nu vor sa plateasca vreun ban pana cand nu sunt siguri ca focul a inceput intr-adevar de la telefonul iPhone 6, iar discutiile ar mai putea dura. familia a inceput sa-si construiasca o alta casa, insa nu ar avea suficient de multi bani pentru a o termina, asa ca acum cere bani de la Apple pentru a finaliza noua locuinta, dar e greu de spus daca ii va primi vreodata.