Telekom: Reteaua este PICATA pentru Multi Clienti

Telekom are probleme foarte mari cu reteaua de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, ea fiind picata pentru foarte multi clienti in acest moment.

telekom retea picata

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, are probleme foarte mari in multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti, in momentul de fata. Problemele au inceput acum mai bine de o ora si se pare ca multi dintre clientii Telekom nu pot efectua sau primi apeluri telefonice, serviciile de internet si mesagerie SMS fiind deasemenea afectate.

Telekom a confirmat prin intermediul propriei pagini Facebook faptul ca exista probleme serioase in retea si ca ele sunt in curs de investigare, sau rezolvare in acest moment. Telekom are in momentul de fata peste 4 milioane de clienti ai serviciilor mobile in intrega tara, dar nu se stie sigur cati dintre ei sunt afectati de problemele retelei in acest moment.

Telekom – reteaua este picata pentru multi clienti

Telekom nu a mai avut de foarte mult timp probleme de acest gen, iar avand in vedere ca nu exista detalii cu privire la cauza lor, nimeni nu stie sigur ce se intampla in acest moment. Telekom nu a anuntat nici localitatile in care reteaua de telefonie mobila este afectata de catre aceste probleme tehnice, deci putem presupune ca oricine le poate intampina.

UPDATE: Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi…

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 5 martie 2018

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, dar serviciile oferite pentru clienti sunt inferioare celor ale Vodafone, sau Orange in momentul de fata. Telekom ramane totusi o companie foarte puternica, cu incasari de aproximativ 1 miliard de euro in cursul anului 2018, investitiile in retea urmand a continua in viitor.