Prima Pagina macOS macOS 11 Concept arata Viitorul Mac-urilor

macOS 11 Concept arata Viitorul Mac-urilor

macOS 11 concept ne arata o evolutie foarte interesanta pentru sistemul de operare al Mac-urilor companiei Apple, foarte multe schimbari majore fiind prezentate.

macOS 11 concept

macOS 11 este o distanta viitoare versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri, compania Apple pregatind pentru lansare anul acesta macOS 10.14, deocamdata. Chiar si asa, un upgrade major pentru macOS 11 este cel mai probabil in planurile companiei Apple, iar daca s-ar gandi la el asa cum s-a gandit si creatorul acestui concept, atunci viitorul va fi interesant.

Acest concept pentru macOS 11 ne arata o evolutie majora de design pentru sistemul de operare dedicat Mac-urilor, inclusiv preluarea unor elemente de design regasite la iPhone X. macOS 11 ar urma sa aiba un Control Center cu un design imbunatatit, un Notifications Center demn de anul 2018, dar si multe ale schimbari extrem de interesante.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

macOS 11 concept Apple

 • Dan Mihai

  Ar fi prea frumos sa fie adevarat.

 • RaduD

  Mie MacOS mi se pare un sistem premium, care merita îmbunătățit și păstrat ca atare…

 • Bogdanel

  Slăbuț, un sistem de operare primitiv

 • EMP83

  Primitiv chiar nu este, este un sistem foarte bine pus la punct. Ca nu este pe placul tău și nici pe placul meu nu prea contează, asta nu-l face un os primitiv.

 • Dan

  Fara breton?