Castile Premium ale Apple ataca Bose si alti Producatori de Renume

Apple va lansa o pereche de casti premium over-ear pentru a ataca concurenta din acest segment, lasand Beats in urma pentru a-si promova produse sub brand propriu.

Apple casti premium over-ear

Apple vrea sa atace concurenta de pe piata castilor premium, compania americana intentionand sa lanseze o pereche de casti over-ear in cursul acestui an. In loc sa se foloseasca de brandul Beats pe care l-a cumparat in 2014, compania Apple vrea sa lanseze aceasta pereche de casti premium sub brandul propriu pentru a avea vanzari mai mari.

Apple va crea acestei casti over-ear cu un design complet nou fata de ceea ce exista pentru Beats, iar acesta generaza destul de multe probleme pentru inginerii celor din Cupertino. Noile casti Apple over-ear vor avea un sistem pentru anularea zgomotelor ambientale, iar aici compania Apple vrea sa ofere ceva superior fata de ceea ce exista pe piata.

Castile premium ale Apple ataca Bose si alti producatori de renume

Apple a avut numeroase probleme cu dezvoltarea acestor noi casti in cursul anului 2017, insa intentioneaza totusi sa le lanseze pana la finalul acestui an, desi nimeni nu stie clar cand. Castile urmeaza sa includa tehnologii din AirPods si Beats Studio3, deci se vor imperechea instant cu iPhone, iPad, sau Mac, sistemul de anulare a zgomotelor ambientale urmand a fi superior.

“The Cupertino, California-based technology giant is working on noise-canceling, over-ear headphones that rival headsets from market leaders like Bose and even the company’s own Beats by Dre brand, according to people familiar with the product’s development. The company plans to launch the headphones as early as the end of this year, but has faced development challenges that might push back the release, the people said.”

Apple ar putea cere intre 350 si 500 de dolari pentru acest nou tip de casti, o suma considerabila pentru o pereche de casti, asa ca numarul celor care le-ar putea cumpara este substantial redus. Desigur ca Apple le va gandi intr-un asa mod incat sa fie atractive pentru un numar cat mai mare de clienti, iar pretul ar putea conta mai putin in acest proiect.