Instagram va Copia o Functie Populara a iPhone

instagram portret iphone camera

Instagram s-a cam saturat sa copieze functii de la Snapchat, de unde probabil nici nu mai are ce lua, asa ca acum isi indreapta atentia spre telefoanele iPhone ale companiei Apple. Mai exact, cei de la Instagram intentioneaza sa copieze de la Apple functia Portret, pe care compania americana a lansat-o in 2016, si care a fost preluata de competitorii sai.

Noua functie a aplicatiei Instagram va aplica un efect de blut pentru fundalul pozelor facute pe iPhone si Android, impreuna cu diverse alte efecte de iluminare, cum exista in iPhone X. Practic Instagram ar urma nu doar sa copieze functia Portret din iPhone, ci si cea Portrait Lighting din iPhone X, asa ca vorbim despre o functionalitate complexa oferita.

Instagram va copia functia Portret a iPhone

instagram portret iphone

Nu se stie in ce stadiu al procesului de dezvoltare se afla noua functie pentru aplicatia Instagram, dar e foarte putin probabil ca ea sa nu fie lansata in final pentru utilizatori. Instagram are sute de milioane de utilizatori in lumea intreaga, insa chiar si cand va ajunge in iOS, ea va fi folosita de catre un numar foarte mare de utilizatori in viata de zi cu zi.

Instagram ar trebui sa implementeze noi functii utile pentru utilizatori cu aceasta preluare a functiei Portret, insa e greu de spus daca va incerca sa ofere o experienta mai buna, in final. Acestea fiind spuse, in momentul in care aplicatia Instagram va avea disponibila aceasta noua functie, va voi anunta pentru a sti ca o puteti utiliza in telefoanele voastre.