Instagram: Noile Functii Majore pentru iPhone si Android

Instagram are doua noi functii foarte importante dezvaluite astazi pentru iPhone si Android, ele fiind desigur furate de la Snapchat, dar asteptate de mult.

instagram functii majore iphone android

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de socializare ale momentului, peste 800 de milioane de persoane folosind-o zilnic pe telefoane cu iPhone si Android. Pentru ca exista atat de multe persoane care folosesc Instagram, compania americana doreste sa integreze doua noi functii care permit efectuarea de apeluri video si audio din aplicatie.

Instagram a devenit cunoscuta ca platforma in care pot fi partajate poze, insa de-a lungul anilor a evoluat extrem de mult, iar acum compania vrea sa-i ofere o functie disponibila si in Snapchat de ceva vreme. Desi informatii clare nu exista, se pare ca Instagram va avea integrata aceasta noua functie prin intermediul interfetei care permite trimiterea de mesaje directe.

Instagram – noile functii majore pentru iPhone si Android

Instagram apel video audio

Instagram testeaza de ceva vreme aceste noi functii, ele fiind zvonite pentru implementare din diverse surse, insa abia acum avem si dovezi clare privind oferirea sa. Puteti vedea in screenshot-urile de mai jos cum ar urma sa arate interfata care permite initierea de apeluri, sau administrarea lor, dar si interfata cu informatii despre functie.

“But now that the button icons are in APK, which is publicly available but takes work to decompile and comb through, it’s hard for the company to deny the coming launch. Last month it gave me a no comment when TechCrunch spotted a new Giphy GIF sharing feature…which then launched a week later.”

Instagram a preluat de-a lungul timpului multe functii care au fost oferite in cadrul aplicatiei Snapchat, si se pare ca lucrurile nu urmeaza sa se opreasca prea curand, din pacate pentru compania americana. Instagram creste constant in popularitate, asa ca aceste functii sunt importante pentru cresterea gradului de interactiune in aplicatie, asa ca ramane doar sa vedem cand va fi anuntata functia si care altele vor mai fi oferite cu ea.