Snapchat Lanseaza Multe Functii noi pe iPhone

Snapchat a anuntat lansarea a doua noi functii grozave pentru iPhone in cea mai recenta actualizare a aplicatiei, ele fiind Multi-Snap si Tint Brush.

Snapchat, una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie de pe planeta, a lansat in cursul noptii trecute o actualizare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre un update pentru aplicatia Snapchat care vine si cu o serie de functii noi de care toti utilizatorii se pot bucura chiar din acest moment, asa ca daca folositi aplicatia, veti avea noi motive sa vorbiti cu prietenii vostri.

Snapchat a implementat in primul rand o functie numita multi-snap, aceasta oferind posibilitatea de a crea clipuri video din multiple snap-uri inregistrate de catre utilizatori. Conform celor de la Snapchat, utilizatorii vor putea combina multiple snap-uri de maxim 10 secunde pentru a crea un clip video cu o durata maxima de 1 minut, acesta urmand a putea fi partajat catre oricare dintre prieteni.

Snapchat a gandit functia multi-snap pentru a fi usoara de utilizat, apasarea butonului de inregistrare a snap-urilor permitand inregistrarea completa a clipului video. Dupa inregistrare folosind aplicatia Snapchat, acesta este impartit in segmente de cate 10 secunde in mod automat, iar fiecare dintre ele poate fi editata, sau stearsa, de catre noi inainte de a fi combinata in acel clip video de 1 minut.

Snapchat lanseaza multe functii noi pe iPhone

Snapchat a integrat de astazi in aplicatie si o noua functie numita Tint Brush, aceasta fiind gandita special pentru pozele facute de catre utilizatori. Functia Tint Brush permite editarea anumitor parti ale pozelor facute folosind Snapchat, compania gandind o functie complexa care permite aplicarea de diverse culori in anumite sectiuni ale pozelor noastre, totul cu ajutorul unui algoritm special.

Snapchat permite inclusiv schimbarea tentei culorilor pozelor pe care urmeaza sa le trimitem catre prietenii nostri, functia Tint Brush fiind deja apreciata de catre foarte multe persoane. Utilizatorii Snapchat adora functiile de acest gen pentru editarea pozelor, iar compania din spatele aplicatiei stie asta, asa ca integreaza in mod constant optiuni noi de acest gen pentru a se lupta mai serios cu Facebook si WhatsApp.

Snapchat a lansat ambele functii in aplicatia pentru iPhone si Android cu actualizarea disponibila din cursul noptii trecute pentru ambele platforme mobile. Toti utilizatorii Snapchat vor avea ambele functii disponibile dupa instalarea actualizarii, asa ca daca sunteti interesati de ele, deschideti App Store sau Google Play si cautati actualizarea pentru voi.

Snapchat este o aplicatie oferita gratuit pentru iPhone si Android, ea putand fi descarcata din magazinele App Store si Google Play, existente in ambele tipuri de terminale mobile.

snapchat functii noi iphone