iPhone: Cu cat CRESC Performantele dupa Schimbarea Bateriei

iPhone are diferentele mari in performante prezentate inainte si dupa inlocuirea bateriei la compania Apple, utilizatorii avand experienta serios afectata.

iphone cresc performante baterie

iPhone are performantele limitate de catre compania Apple dupa ce bateria atinge un anumit grad de uzura, cei din Cupertino ascunzand acest lucru pana anul trecut, acum fiind intr-un plin scandal din cauza minciunilor. Pentru a arata lumii intregi ce diferenta exista intre un iPhone cu performantele limitata si unul care are o baterie noua cumparata de catre client, cineva a realizat clipul video de mai jos cu diferentele vizibile pe un iPhone 6S inainte si dupa ce bateria i-a fost schimbata.

iPhone 6S se numara printre telefoanele care au performantele limitate de catre compania Apple dupa ce bateria atinge un anumit nivel de uzura, ele scazand cu minim 30% – 40% din acel punct. Clipul video de mai jos ne arata ca diferenta este una considerabila in anuimite anumite aplicatii, in timp ce alte aplicatii ruleaza cam la fel pe iPhone 6S, deci depinde extrem de mult si cat continut afiseaza ele, sau cat de bine sunt optimizate pentru iPhone.

iPhone – iata cu cat cresc performantele dupa schimbarea bateriei

Partea interesanta este ca inclusiv in Safari exista diferente considerabile in incarcarea anumitor pagini web, deci numarul de elemente existenet intr-o anumita pagina afecteaza serios viteza de incarcare pe telefoanele cu performante limitate. Aici vorbim despre ceva ce afecteaza toti utilizatorii, pentru ca majoritatea iPhone-urilor sunt folosite pentru naviare pe internet, insa nici in aplicatii precum Spotify, sau Sonos, lucrurile nu stau mai bine.

iOS 11.3 va rezolva aceasta problema prin implementarea unei functii care are menirea de a dezactiva sistemul ce limiteaza performantele, dar asta va genera alte probleme pentru utilizatori. Persoana care a facut acest test a asteptat nu mai putin de o luna pentru a i se inlocui bateria de catre compania Apple, asa ca procesul in sine nu este chiar atat de simplu, problemele cu stocurile de baterii fiind prezentate pe larg de catre presa.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre diferentele mari intre performantele iPhone din cauza bateriei ?