iPhone: Iluzia Optica Incredibila Creata pentru Utilizatori

iphone iluzie optica incredibila

iPhone este un smartphone care beneficiaza de foarte multa atentie din partea dezvoltatorilor de aplicatii, iar asta a permis crearea unor lucruri incredibile. Printre ele se numara si o aplicatie care foloseste functia de urmarire a miscarilor fetei prin camera TrueDepth a iPhone X, iar cu ajutorul sau a fost creata iluzia optica de mai jos.

iPhone X si functia pentru urmarire a miscarilor fetei au fost folosite pentru a crea o gaura neagra tridimensionala, perspectiva de vizualizare a ei fiind diferita in functie de pozitia din care privim ecranul iPhone.  Dezvoltatorul care a creat aplicatia sustine ca a folosit Unity Engine 3 pentru a crea grafica din ea, insa posibilitatile sunt nelimitate.

The Parallax View este denumirea data acestei aplicatii pentru iPhone, iar daca denumirea vi se pare a fi cunoscuta, atunci va spun ca ea e folosita de catre Apple in iOS. Compania americana o utilizeaza pentru wallpaper-urile setate in iPhone, insa acolo miscarile lor sunt controlate de giroscp si felul in care tinem telefoanele, fara ca fata sa fie urmarita.

3 COMENTARII