iPhone X: Iata DE CE Nu a fost Cumparat de Fanii Apple

iPhone X nu are vanzarile asteptate de catre compania Apple, iar primele informatii privind refuzul fanilor de a cumpara acest smartphone arata adevaratele probleme.

iphone x nu cumparat fani

iPhone X este principalul model de smartphone pe care compania Apple il are in momentul de fata in vanzare, insa vanzarile sale nu sunt chiar atat de grozave, iar un studiu aparut astazi ne explica si de ce. Conform studiului, 31% dintre cei care nu au cumparat un iPhone X de la compania Apple pana acum au refuzat sa plateasca pretul prea mare pe care cei din Cupertino il cer, valoarea de minim 1000 de dolari fiind cu mult peste puterile multora.

iPhone X a fost evitat de catre alte persoane deoarece actualul model al iPhone pe care il au functioneaza foarte bune, iar asta in ciuda faptului ca Appel limiteaza performantele modelelor mai vechi de 1 an de zile. 8% dintre cei care nu au ales iPhone X spun ca prefera telefoanele cu un ecran mai mare, desi Apple inca nu are vreunul cu ecran mai mare, iar 17% dintre cei care l-au evitat sustin ca au alte motive decat cele mentionate anterior.

iPhone X – iata de ce nu a fost cumparat de fanii Apple

iphone x de ce nu cumpara

iPhone X a convins un numar destul de mic de oameni sa cheltuie peste 1000 de dolari pentru el pana in prezent, iar vanzarile sunt cu mult sub asteptari in inceputul de an 2018, iar Apple a redus productia. Studiul de astazi prezinta doar o parte dintre motivele pentru care iPhone X a fost ignorat de catre clienti, insa desi pretul e mare, se pare ca motivul principal pentru ignorarea sa are legatura cu performantele modelelor detinute de fiecare in parte.

“Slightly Lowering FY18 iPhone Ests. Based on our survey that suggests a large pool of potential iPhone buyers are looking for a larger screen or lower priced option and may, therefore, wait until the next batch of devices is out late this calendar year (pushing a large % of upgrades into FY19), we are slightly lowering FY18 iPhone units, from 230M to 226.3M. Our FY19 estimate is unchanged, but now appears potentially conservative.”

iPhone X este ignorat, insa analistii se asteapta ca iPhone X Plus sa aiba un succes mult mai mare deoarece foarte multi dintre fanii celor din Cupertino asteapta cu interes telefonul care are ecran mai mare. Apple va lansa iPhone X Plus in toamna acestui an, insa acest model va costa cu siguranta cu minim 100 – 150 de dolari mai mult decat iPhone X, asa ca ramane de vazut cata lume va plati si mai multi bani pentru a-l cumpara.