Retelele 5G vor Schimba FORMA Smartphone-urilor

Retelele 5G vor schimba forma smartphone-urilor in viitor, actualele design-uri urmand a deveni istorie multumita avansurilor tehnologice existente.

retele 5g forma smartphone

Retelele 5G vor schimba design-ul si forma smartphone-urilor, asa cum le stim in momentul de fata, previziunea venind de la actualul presedinte al HTC, Cher Wang. Co-fondatoarea companiei HTC sustine ca producatorii de smartphone-uri ar urma sa se gandeasca la noi forme si design-uri pentru smartphone-uri odata cu adoptarea 5G la scara larga.

Afirmatia are la baza faptul ca retelele 5G de mare viteza vor elimina necesitatea ca smartphone-urile sa aiba nevoie de multa putere de procesare, totul urmand a fi facut prin internet. Practic Wang da de inteles ca smartphone-urile n-ar mai avea nevoie de procesoare puternice pentru inteligenta artificiala, camere, jocuri, etc, componente mai mici putand fi folosite in ele.

Desigur ca nimeni nu stie clar ce planuri are Cher Wang pentru HTC in viitor in baza tehnologiilor 5G de mare viteza, insa se pare ca sugereaza schimbari mari de design. Realitatea este ca smartphone-urile s-au cam blocat in forma dreptunghiulara de foarte multi ani, iar cei de la HTC ar putea gandi noi forme pentru viitoare modele multumita retelelor 5G, ce vor fi lansate totusi abia in 2020.

HTC retele 5G forma smartphone

HTC are probleme foarte mari in momentul de fata, compania vanzandu-si divizia mobila catre Google pentru 1.1 miliarde de dolari, dar asta nu o opreste din a continua sa dezvolte smartphone-uri. Ce va face HTC in viitor nu putem ghici inca, dar se pare ca taiwanezii nu sunt atat de dispusi sa renunte la dezvoltarea de smartphone-uri, chiar daca acum nu prea mai au succes.

30 COMENTARII

  1. HTC a dat si da incontinuare peste nas celor de la Apple. Părerea mea este ca HTC este unul dintre cele mai bine optimizate telefoane cu Android.

  2. deci esti un combatant al propriei tale persoane? sau ai la tine in curte pe cineva? banuiesc ca e mama ta sau taticu tau. ne pare rau pt voi

  3. Părinții mei au reușit sa ma educe așa cum tu niciodată nu ai sa fii … încerci dar degeaba. Nu are rost sa invoci alte persoane. Îmi spui mie personal fără alți membri ai familiei. Ești de etnie roma ??? Numai ei procedează așa …

  4. Lasă-ne se scrie, tarane … dacă tot vrei sa te exprimi corect. Și iar ajungi la jigniri cum numai tu ești in stare. Asta este educația pe care-ai primit-o !!!

  5. Da-ti un refresh, intra din nou pe postările tale și încearcă, măcar incearca, sa-ti corectezi greșelile gramaticale. După care putem încerca un dialog … :((( e nasol sa nu ai carte. Îmi inspiri mila, Bubico/Bubici/Gargamel/Lingău/?…

  6. Din rapoarte arata ca daniel razvan ori e un betiv ori o zdreanta ce a repetat clasa 3a de doua ori si a 3a oara a fost exmatriculat
    Felicitari

  7. Măcar eu am fost la școala !!!

    Același frustrat, sărac, bolnav cu început de autism, bețiv sau zdreanță, care îți spune încă o data: Hârtia Igienica are 10 clase peste tine !!! Și asta pentru ca vorbim despre școala :))) Nu mai raspunde. Las-o așa la punctul mort. Știi vorba aia cu cel mai deștept cedează ???

    La jignirile mele mai trebuie adăugat și Inginer Navalist. Asta este, încerc sa-mi duc mai departe destinul.