Prima Pagina Nokia Nokia a Vandut mai multe Telefoane decat Google, OnePlus, HTC

Nokia a Vandut mai multe Telefoane decat Google, OnePlus, HTC

nokia vanzari telefoane oneplus google

Nokia a vandut in anul 2017 mai multe telefoane mobile decat OnePlus, Google, HTC, Sony, sau Lenovo, realizarea companiei HMD Global, care detine brand-ul Nokia, fiind impresionanta. 4.4 milioane de telefoane mobile a vandut Nokia in cursul T4 2017, depasind vanzarile anuale ale companiei Google, insa pentru restul producatorilor doar pe cele trimestriale.

Cele 4.4 milioane de telefoane vandute de catre Nokia in anul 2017 i-au adus companiei Nokia o cota de 15% din piata telefoanelor standard si 1% din cea a smartphone-urilor. Telefoanele Nokia au reusit in T4 2017 sa urce in top 3 cele mai bine vandute smartphone-uri in Marea Britanie, o realizare importanta intr-o piata unde Apple domina aceste topuri.

Totusi, Nokia a avut rezultate foarte bune cu telefoanele mobile standard, nu cu smartphone-urile, lumea amintindu-si in contnuare faptul ca acestea sunt de buna calitate. In aceasta idee, nimeni nu stie cate smartphone-uri a vandut compania Nokia la nivel global in T4 2017, insa e posibil ca in realitate cifrele sa fie mai mici decat cele ale altor producatori.

Fara a minimiza in vreun fel realizarea celor de la Nokia, compania este deocamdata foarte departe de a reveni in preferintele clientilor in ceea ce priveste telefoanele mobile. In cazul celor standard lucrurile s-au imbunatatit substantial, dar pentru piata smartphone, acolo unde se fac banii “adevarati”, e nevoie de modele mult mai atractive.

 • Merlin

  O creste serioasa, trimestru de trimestru! Sper ca isi baga unghia in gat Microsoft! Si fostii patroni, care au batut campii cu al lor Symbian depasit si uzat moral! Bravo HMD!

 • ionion

  Nokia locul 3 la smartphone in UK ? Ceva e foarte gresit in afirmatia asta . Nu am gasit o statistica pe tot anul , dar pe T3 situatia statea asa:
  -Apple 34.4%
  -Samsung 34%
  -Huawei 13%
  – Others 11% etc
  Deci exclus ca Nokia sa intre in top la smartphone , poate per total telefoane .

 • Merlin

  Mama Omida te pacaleste! 😂

 • Asa spune Counterpoint prin analistii ei.

 • Bogdanel

  Chiar am văzut în ultimul timp multe persoane care folosesc smartphone-uri nokia

 • Merlin

  Asa si? Ce ocluzie ai tras?

 • petru

  Baliverne simplu

 • ionion

  Exclus . O logica minima nu poate accepta asta . Nokia a aparut de niciunde , cu niste modele de smartphoane pe care nu le cunoaste nimeni si a ajuns pe locul 3 la vanzari in UK. Si daca intrebi pe unul care locuieste in UK , nu a vazut pe nimeni folosind un Nokia – poate vreun arab sau pakistanez prin suburbii care vorbeste la un Nokia dumb phone , ca sa pregateasca vreun atentat.
  Ma doare capul ce aud in ultimele zile de la “analisti” .

 • ibadea

  bravo nokia, dar nu inteleg cum au reusit ei sa vanda mai mult decat oneplus, care este the best of the best and cheap

 • gigel

  Stai linistit – fake news