iPad: Apple Pregateste Lansarea Noilor Modele in 2018

iPad este in centrul atentiei Apple in momentul de fata, compania americana urmand a lansa cateva modele noi ale tabletei in cursul anului 2018 pentru clienti.

ipad lansare modele 2018

Partenerii companiei Apple au inceput sa trimita deja primele componente pentru noile modele din 2018 ale iPad catre companiile care urmeaza sa le asambleze in perioada urmatoare. Apple vrea sa lanseze cel putin un nou model al iPad Pro in 2018, dar si o actualizare pentru versiunea ieftina a iPad pe care compania a lansat-o in luna martie a anului trecut.

Desi mai toata lumea se astepta sa vada cel putin un model nou al iPad lansat in cursul lunii martie, se pare ca Apple are alte planuri, noile tablete urmand a fi lansate mai tarziu. Versiunea ieftina a iPad urmeaza sa fie lansata de catre Apple pana la finalul lunii iunie, in timp ce noua versiune a iPad Pro urmeaza sa fie lansata in cea de-a doua jumatate a acestui an.

Pentru versiunea ieftina a iPad nu sunt anuntate schimbari majore, ci doar o implementarea a unui procesor mai nou, probabil a unei cantitati mai mari de spatiu de stocare, si poate mai mult RAM. Apple vrea sa tina pretul cat mai mic pentru acest model al iPad, asa ca nu va risca sa indeparteze clientii cu implementarea unor schimbari care sa il creasca.

“Meanwhile, the upstream supply chain has recently begun shipping components for iPad Pro upgrades and a new inexpensive 9.7-inch iPad – a refreshed version of its 2017 counterpart. Apple is expected to release the new 9.7-inch iPad in the second quarter of 2018, and the new iPad Pro in the second half of the year.”

Pentru iPad Pro, compania Apple vrea sa implementeze in 2018 Face ID, vrea sa renunte la butonul Home si sa faca marginile ecranului mult mai subtiri, cam la fel cum se intampla cu iPhone X. Design-ul carcasei nu ar trebui sa se modifice pentru iPad Pro, iar pretul ar putea ramane neschimbat, dar despre aceste noutati nu stim deocamdata ceva.