Apple va Produce Prima Serie de Desene Animate

Apple va produce prima serie de desene animate pentru Apple Music, compania americana intentionand sa le ofere utilizatorilor noi tipuri de continut in 2018.

Apple Serie Desene Animate

Apple a confirmat ieri cat de serioasa este cu privire la dezvoltarea de continut original pentru platforma Apple Music, iar acum aflam despre o noua investitie pe care o face compania. Conform unor jurnalisti americani, Apple a incheiat un acord cu binecunoscutul creator al seriei Bob’s Burgers pentru a crea o serie de desene animate pentru Apple Music.

Aceasta este prima productie de acest gen pe care compania Apple o face, cei din Cupertino intentionand practic sa ofere continut atractive si pentru publicul tanar. Apple a comandat deja doua sezoane ale acestei serii, fiecare urmand a avea cate 13 episoade, denumirea sa fiind Central Park, ea spunand povestea unei familii care locuieste si lucreaza in Central Park, New York.

Seria celor de la Apple ii va avea printre actorii principali pe Kristen Bell, Stanley Tucci si Josh Gad, deci vorbim despre vedete cunoscute in intreaga lume pentru productiile la care au participat. Asta i-ar putea asigura succesul creatiei care urmeaza sa isi faca debutul in Apple Music, insa ramane de vazut exact cum va arata productia finala pentru platforma.

“…the series is described as telling the story of how a family of caretakers, who live and work in Central Park, end up saving the park, and basically the world.”

Apple investeste fara limita in crearea de continut original pentru Apple Music, vicepresedintele diviziei care administreaza Apple Music anuntand ca intentiile Apple sunt de a oferi cat mai multe productii grozave, indiferent de pret.