Apple Music Atinge un nou Record de Abonati

Apple se lauda cu un nou record de abonati pentru platforma Apple Music, compania americana confirmand ieri pentru presa numarul mare de persoane care platesc pentru serviciile sale.

Apple Music Record Utilizatori 2018

Apple Music a avut in cursul zilei de ieri anuntat numarul record de abonati pe care platforma l-a atins pana in prezent, vicepresedintele Apple, Eddy Cue, facand anuntul azi. Conform lui Eddy Cue, Apple Music are in momentul de fata nu mai putin de 38 de milioane de abonati in lumea intreaga, cu 2 milioane mai mult decat in cursul lunii februarie.

A adauga 2 milioane de utilizatori la Apple Music in doar o luna este o realizare impresionanta pentru cei de la Apple, semn ca unele dintre promotiile lor au succes. Cifra paleste totusi in fata celor 71 de milioane de abonati pe care ii avea Spotify la finalul anului 2017, cifra crescand cu siguranta intre timp, asa cum este si normal, de altfel.

Spotify a fost lansat in Romania ieri, iar confirm datelor oferite de catre compania suedeza, nu mai putin de 159 de milioane de utilizatori folosesc platforma la nivel global. Apple nu a dezvaluit numarul de persoane care-i folosesc platforma Apple Music in lumea intreaga, insa e posibil ca in realitate sa fie vorba despre o cifra mult mai mare, avnad in vedere dimensiunea platformei.

Apple Music reuseste totusi sa creasca destul de “frumos”, platforma fiind lansata cu mult in urma celor de la Spotify, insa integrarea nativa in iPhone, iPad, Apple Watch si Mac a ajutat la cresterea sa. In momentul de fata Apple Music este unul dintre cele mai mari servicii de streaming audio de pe planeta, iar acest lucru nu se va schimba prea curand.