Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X – Problemele Camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus si iPhone X apar intr-o noua comparatie care are menirea de a ne arata ce fel de probleme au camerele in inregistrarea de poze si filmari.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X - Problemele Camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus si iPhone X apar intr-o noua comparatie a camerelor care duce telefoanele in noi medii pentru a ne arata in ce masura sunt capabile sa redea realitatea din jurul nostru. Primul lucru care se observa din primul minut de inregistrare are la baza faptul ca iPhone X are probleme foarte mari in a reda corect culorile hainelor peste care cad umbre, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus nu prea stie care e culoarea reala a zapezii.

Samsung Galaxy S9 Plus continua sa suprasatureze culorile in filmarile facute cu telefonul, lucru pe care l-am mai vazut de-a lungul timpului si la alte modele de telefoane Samsung, practica fiind mentinuta si cu aceasta versiune. Totusi, in comparatie cu iPhone X, Samsung Galaxy S9 Plus are o claritate mult mai buna pentru imagini, iar asta conteaza extrem de mult, pentru ca in final scopul este sa vedem realitatea cat mai clar.

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X – problemele camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus nu aplica acelasi tip de modificari si pentru pozele facute, aici reprezentand realitatea la aproape la fel de bine precum iPhone X, cel din urma avand totusi probleme in a recunoaste asa cum trebuie culorile. Samsung Galaxy S9 Plus aplica mult mai intens si HDR-ul pentru anumite poze, in comparatie cu iPhone X, insa la setarile standard, cele doua telefoane se aprope destul de mult in ceea ce priveste calitatea pozelor.

Samsung Galaxy S9 Plus are totusi un avantaj imens in fata iPhone X multumita senzorului de imagine cu deschidere f/1.5, calitatea pozelor si filmarilor facute noaptea fiind net superioara, fara discutie. Per total, Samsung Galaxy S9 Plus este mai bun decat iPhone X, insa nu este bun la toate, avand si unele probleme in ceea ce priveste inregistrarea de poze si clipuri video, dar e imposibil sa faci ceva perfect.