Samsung Galaxy S9: Camera unui DSLR in Miniatura

Samsung Galaxy S9 este laudat ca avand camera unui DSLR in miniatura, compania Samsung reusind sa creeze un smartphone cu adevarat inedit anul acesta.

Samsung Galaxy S9 Camera DSLR

Samsung Galaxy S9 are laudata camera “in lung si in lat” de catre cei care au intrat in posesia telefonului si au reusit sa il testeze, iar asta spune foarte multe despre ceea ce a reusit sa realizeze compania coreeana. Samsung Galaxy S9 a si fost dezasamblat zilele trecute, asa ca avem int-run final ocazia de a vedea cum arata noul senzor de imagine cu deschidere variabila, o adevarata premiera in industria smartphone-urilor in acest an.

Samsung Galaxy S9 are prezentata aceasta noua camera ca fiind cea a unui DSLR, dar in miniatura, iar deschiderea variabila este principalul motiv pentru care mai toata lumea lauda atat de mult aceasta schimbare. Deschiderea variabila pentru camera Samsung Galaxy S9 ii permite telefonului sa faca poze foarte bune atat in conditii cu lumina buna, cat si in conditii cu lumina scazuta, insa cei de la Samsung cam suprasatureaza culorile.

Samsung Galaxy S9 a fost laudat de catre experti ca fiind telefonul cu cea mai buna camera pentru un smartphone premium, iar deschiderea variabila a contat foarte mult in luarea acestei decizii importante. Samsung Galaxy S9 are o camera cu senzor de imagine a carui deschidere poate varia intre f/1.5 si f/2.4, prima fiind si cea mai mare oferita vreodata de catre un senzor de imagine implementat intr-un smartphone, dar de aici o vor avea si altele.

Samsung Galaxy S9 are camera unui DSLR in miniatura

Samsung Galaxy S9 este mai greu de reparat decat iPhone X, insa nu si decat seria anteriara de telefoane premium ale celor de la Samsung, insa pentru o camera de acest gen, totul pare sa merite. Producatorii de smartphone-uri incearca de cativa ani sa implementeze in telefoane camere la fel debune precum cele ale DSLR-urilor, iar Samsung Galaxy S9 se apropie destul de mult de dorinta producatorilor, dar si a clientilor din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 este o dovada a faptului ca atunci cand producatorii vor, pot sa implementeze functii cu adevarat majore pentru telefoane mobile, iar chinezii vor avea de unde sa copieze totul. Samsung Galaxy S9 a facut un mare pas inainte pentru a imbunatati fotografia pentru smartphone-uri, iar compania Apple ar putea invata ceva de aici pentru a imbunatati capacitatea telefoanelor sale iPhone de a inregistra poze si filme.

Samsung Galaxy S9, in ciuda imbunatatirilor serioase pentru camera, nu are vanzari chiar atat de grozave in momentul de fata, camera nefiind suficient de importanta pentru a motiva lumea sa il cumpere in masa. Samsung Galaxy S9 va fi lansat peste 2 zile in intreaga lume si va fi interesant de vazut ce fel de cifre de vanzari vor fi anuntate, dupa ce precomenzile s-au dovedit a fi cu 30% mai mici decat cele ale seriei anterioare.

15 COMENTARII

  1. Niciodata nu o sa poti compara un DSLR cu un camera din telefon…si inca ceva, senzorul e fix, diafragma este variabila, adica gaura pe unde intra lumina se face mai mica sau mai mare, senzorul are dimensiuni fixe.