Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X vs Note 8 vs OnePlus 5T – Autonomia Bateriei LIVE

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Nokia 8 si OnePlus 5T sunt comparate live pentru a ni se arata cat de buna este autonomia bateriei.

37

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X Note 8 OnePlus 5T Autonomia Bateriei live

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Nokia 8 si OnePlus 5T apar astazi intr-o comparatie care are menirea de a ne arata care dintre cele 5 telefoane are o autonomie mai buna pentru baterie. Vorbim despre un test facut in timp real, deci nu va poate ajuta sa estimati cam cate zile de functionare puteti obtine pentru telefon, insa chiar si asa, va puteti face o idee cu privire la perioada de utilizare efectiva pe care o puteti obtine.

Samsung Galaxy S9 Plus si Note 8 au cea mai mare baterie dintre toate, de 3500 mAh, in timp ce iPhone X o are pe cea mai mica, de 2716 mAh, insa primul are setata o rezolutie mai mica decat cea maxima, OnePlus 5T avand una similara. Nokia 8 are cea mai mare rezolutie dintre toate telefoanele, in timp ce iPhone X este pe pozitia a doua, iar in cazul Samsung Galaxy S9 Plus vorbim despre noul chip Exynos 9810, nu cel Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 Plus vs iPhone X vs Note 8 vs OnePlus 5T – Autonomia Bateriei live

iPhone X este telefonul care are cea mai buna autonomie dupa o ora de testare, el fiind urmat de catre Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 5T, Samsung Galaxy Note 8 ocupand pozitia a treia, in timp ce Nokia 8 e pe ultima pozitie. Pe masura ce timpul trece, OnePlus 5T si iPhone X isi impart prima pozitie, pentru ca in apropiere de final Samsung Galaxy Note 8 sa ramana fara energie, urmat de Nokia 8, Samsung Galaxy S9 Plus avand autonomia cea mai buna.

Samsung Galaxy S9 Plus iPhone X Note 8 OnePlus 5T Autonomia Bateriei

Samsung Galaxy S9 Plus castiga de departe acest test, in timp ce OnePlus 5T ramane pe pozitia a doua, iar iPhone X ocupa pozitia a treia, avand totus si cea mai mica baterie dintre toate. Daca as fi carcotas, as spune ca Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 5T au rezolutii mai mici decat iPhone X si consuma mai putina energie, asa ca daca setati rezolutia de 2920 x 1440 pixeli pe telefonul coreenilor, s-ar putea sa aveti o autonomie mai mica.