Apple Prezinta Puterea iMac Pro in Primele Filme

 

Apple iMac pro promovare

Apple a inceput astazi sa promoveze intens iMac Pro, binecunoscutul calculator pentru profesionisti, pe care cei din Cupertino l-au lansat la finalul anului trecut. Vorbim despre o serie de filme scurte in care compania Apple prezinta modul in care regizori si artisti au folosit iMac Pro pentru randare grafica 3D, sau editarea unor filme de scurtmetraj.

Apple prezinta creatiile unor oameni care au lucrat la filme celebre create la Hollywood, iar totul in ideea de a ii convinge pe cei din aceasta profesie sa cumpere iMac Pro. Apple vinde iMac Pro la preturi care incep de la 5000 de dolari, deci nu oricine isi permite un asemenea calculator, dar cei care il cumpara, si produc bani cu ajutorul sau.

Apple a creat si o pagina speciala in website-ul sau pentru a prezenta intregul proiect si a oferi sugestii de la oamenii ale caror creatii au aparut in cadrul acestor filme. iMac Pro este in momentul de fata cel mai puternic calculator al companiei Apple, insa un Mac Pro modular este asteptat in curand de la compania americana, acela urmand a fi si mai puternic.

“To demonstrate the power of iMac Pro, Apple invited a group of renowned filmmakers, CG artists, and motion graphics designers to create a personal piece of work using its advanced technologies. The project was an opportunity for each of them to use this incredibly capable tool to define power through the films they made. From concept development through final preparations for render, iMac Pro proved to be the ultimate creative partner.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=JN-suUcRdqQ

https://www.youtube.com/watch?v=n0GomryiATc

https://www.youtube.com/watch?v=ie9oftXkoJs

https://www.youtube.com/watch?v=vAV4VqZTfHA