Apple are cele mai Fiabile Calculatoare

Apple Fiabile Calculatoare

Apple este recunoscuta in lumea intreaga pentru calitatea produselor sale, iar conform unui nou studiu, calculataorele sale sunt cele mai fiabile dintre toate lansate pe pietele globale. Studiul a fost realizat de catre o companie specializata in repararea de calculatoare, iar Mac-urile celor de la Apple sunt prezentate ca fiind de peste 2 ori mai fiabile decat calculatoarele Samsung.

Calculatoarele IBM si Lenovo sunt de peste 5 ori mai proaste in comparatie cu cele ale companiei Apple, calculatoarele companiei Microsoft fiind de 8 ori mai proaste. De aici incolo cifrele sunt tot mai proaste in comparatie cu Mac-urile celor de la Apple, ASUS avand calculatoarele cu cel mai mic grad de fiabilitate, insa nici cele de la HP nu stau prea bine la acest capitol.

Desi Mac-urile sunt cele mai fiabile, ele reprezinta una dintre cele mai mici cote de calculatoare reparate, cele ale HP fiind “campioane” la acest capitol, multumita si vanzarilor mari. Dell are deasemenea foarte multe calculatoare trimise la reparat, iar de aici vine cel mai probabil si scorul foarte mic in ceea ce priveste fiabilitatea pentru clienti.

Apple fiabilitate produse

Mac-urile companiei Apple au fost intotdeauna recunoscute pentru fiabilitatea lor, iar acest nou studiu nu face decat sa confirme faptul ca Apple creeaza produse care se strica rar. Problema este ca atunci cand se strica intr-adevar, Mac-urile au de obicei probleme foarte costisitoare, care frustreaza foarte multi clienti ai companiei Apple.