Apple are cele mai Fiabile Calculatoare

Apple Fiabile Calculatoare

Apple este recunoscuta in lumea intreaga pentru calitatea produselor sale, iar conform unui nou studiu, calculataorele sale sunt cele mai fiabile dintre toate lansate pe pietele globale. Studiul a fost realizat de catre o companie specializata in repararea de calculatoare, iar Mac-urile celor de la Apple sunt prezentate ca fiind de peste 2 ori mai fiabile decat calculatoarele Samsung.

Calculatoarele IBM si Lenovo sunt de peste 5 ori mai proaste in comparatie cu cele ale companiei Apple, calculatoarele companiei Microsoft fiind de 8 ori mai proaste. De aici incolo cifrele sunt tot mai proaste in comparatie cu Mac-urile celor de la Apple, ASUS avand calculatoarele cu cel mai mic grad de fiabilitate, insa nici cele de la HP nu stau prea bine la acest capitol.

Desi Mac-urile sunt cele mai fiabile, ele reprezinta una dintre cele mai mici cote de calculatoare reparate, cele ale HP fiind “campioane” la acest capitol, multumita si vanzarilor mari. Dell are deasemenea foarte multe calculatoare trimise la reparat, iar de aici vine cel mai probabil si scorul foarte mic in ceea ce priveste fiabilitatea pentru clienti.

Apple fiabilitate produse

Mac-urile companiei Apple au fost intotdeauna recunoscute pentru fiabilitatea lor, iar acest nou studiu nu face decat sa confirme faptul ca Apple creeaza produse care se strica rar. Problema este ca atunci cand se strica intr-adevar, Mac-urile au de obicei probleme foarte costisitoare, care frustreaza foarte multi clienti ai companiei Apple.

25 COMENTARII

 1. Confirm fiabilitatea mac-ului, după mai bine de 3 ani de utilizare intensa, zi de zi, nicio problema, nicio reinstalare.
  Cum se zice, decât mult (ieftin) și prost, mai bine puțin (mai scump) și bun….

 2. Confirm! iMac merge impecabil cu Windows 10! Am avut Mac OS, dar mi se pare a fi mult prea simplu fata de Windows, si in plus malware-ul Heartbleed care a infectat 600.000 Macuri prin 2014 m-a facut sa merg direct pe Windows.

 3. Hdd-ul s-a dus in vreo 9 luni…oricum aveam de gand un replace cu ssd…dar sa gasesti hard hitachi intr-ul calculator de 10.000 de roni…mi se pare ciudat.Probabil era prea scump un western digital sau macar seagate.In rest chiar e foarte ok.singurul produs de la Apple cu care inca ma pot intelege.

  Urmeaza sa inceapa sa latre cainele ca e vina mea ca s-a stricat ca nu l-am exploatat corespunzator…stim

 4. frumoase calitati ai caine:)
  slugã , narcisist , incult , rasist si nu mai continui ca nu imi junge spatiul la cate ar trebui scrise.stai si visezi de nebun pe site-ul asta si iti inchipui ce bogat esti si ce proprietati ai prin bora bora si ce optiuni ai pe mercedes cand de fapt abia stai in picioare de foame.
  Noroc tde admin ca iti mai arunca cate-un os sa poti trai.

  tie chiar nu ti-e scarba de tine?de viata pe care o duci?stai 24 din 24 doar asa sa aduni cent cu cent?

 5. Mai multi bani ai face daca te-ai apuca de cersit srb decat sa scrii de nebun sa faci cativa centi pe aici .nu ai facut bataturi la degete cu atatea zeci de mii de comentarii scrise din care 80% sant doar jigniri aduse celorlalti?

 6. @Shagrath: chiar și cu sigla Apple, produsele au și ele dreptul sa se defecteze… :))) nu reprezintă un standard. Am mai spus.

 7. Am un iMac de 10 ani care merge impecabil, ultimul Os instalat a fost Yosemite și un MacBook Pro 2012 , impecabil și el . Eu folosesc OSX , personal mi se pare mult mai sigur si mai stabil decât Windows.

 8. Are fata de om multumit de standardul de viata… ca si-a permis un Mac, si ca isi permite sa il aiba la cabana lui de la munte.

 9. Folosesc un macbook pro din 2011 de 6 ani, nu il inchid niciodata, sta pe sleep, nu decuplez niciodata incarcatorul, mereu e la incarcat, singura problema ar fi bateria care se descarca in mai putin de o ora daca decuplez incarcatorul 🙂