iOS 11.3: Schimbarea SURPRIZA pentru iPhone

iOS 11.3 vine cu o surpriza foarte interesanta pentru telefoanele iPhone, compania Apple reusind sa faca o schimbare la care nimeni nu se astepta pana acum.

iOS 11.3 Schimbarea SURPRIZA iPhone

iOS 11.3 beta 6 a fost lansat de catre compania Apple in cursul serii trecute, iar astazi vedem o comparatie intre aceasta versiune si iOS 11.2.6, asa cum am vazut si in alte randuri. Telefoanele iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8 au iOS 11.3 beta 6 si iOS 11.2.6 comparate astazi, iar o schimbare surprinzatoare a fost facuta de catre Apple.

iOS 11.3 beta 6 porneste mult mai repede decat iOS 11.2.6 pe iPhone 5S, iar separat de iPhone 6, porneste mai repede pe celelalte modele ale iPhone care sunt testate astazi. Diferenta in cazul iPhone 5S este uriasa intre timpii de pornire ai iOS 11.3 beta 6 si iOS 11.2.6, insa in cazul celorlalte telefoane este mai mica, dar totusi notabila ca o imbunatatire serioasa.

iOS 11.3 – schimbarea surpriza pentru iPhone

In rest, iOS 11.3 beta 6 are performante identice in comparatie cu cele ale iOS 11.2.6, iar aici vorbim despre un regres, deoarece versiunea beta 4 avea performante mai bune. Mai exact, iOS 11.3 beta 6 este mai rapid in deschiderea unor aplicatii si rularea anumitor functii, in timp ce iOS 11.2.6 este mai rapid in altele, asa ca per total ambele versiuni sunt cam la egalitate.

iOS 11.3 a avut performante mult mai bune in prima versiune lansata de catre compania Apple, insa iata ca in iOS 11.3 beta 6 ele au facut, din pacate, un mic regres. Desigur ca iOS 11.3 beta 6 este, dupa cum ii spune si denumirea, o versiune beta a sistemului de operare, asa ca pana in momentul lansarii versiunii finale ar trebui sa se imbunatateasca si mai mult performantele.

26 COMENTARII

  1. Oameni buni, bateria nu o sa țină niciodată mai mult. Dacă ai deja telefonul de ceva vreme, poți sa ii pui ce iOS vrei tot nu mai merge.

  2. Din cate am tot citit pe aici,iphone-ul nu are nevoie de restart.Daca e adevarat,de ce ar intelesa pe cineva in cat timp porneste telefonul?Wtf?

  3. Așa surprize nu vreau. Cred ca au mizat pe surpriza ca nu e nimic nou. Dar asta nu e o surpriza, deja suntem siguri ca se va intampla. Sa auzim numai de bine!

  4. Cum sa nu conteze? E ca și pe Windows,de ex dacă e pus C-ul(Windows) pe un SSD sau un HDD. De ce e mai rapid un PC care are SSD fata de unul care are HDD(aici iarasi avem 5400 rpm sau 7200 rpm,și asta contează). Orice aplicație(mai ales joc) care este pus pe un mediu de stocare rapid încarcă totul mai rapid.

  5. esti nevoit sa il incarci de 2 ori pe zi?(gen dimineata scos de la incarcat 7.30 si la ora 16.30-17.30 trebuie incarcat?? Sunt stupefiat cand mai traiesti??7-8 ore cu ochii in telefon

  6. De la beta 2 la 6
    Pe 7 este o diferența, am scăpat de largul. Swipe up, și aplicațiile se deschid mai repede.
    Nu mai are momentele acelea când se blochează imagina in timp ce deschid o aplicație